Sveiki, atleiskit uz kvaila klausima, bet ar visos syfkes vienodos kaloneliu? Pas mane dabar palangej yra nokia jbl berods garsiakalbiai, tai jei nusipirkciau kitas, visos shyfkes tiktu?
Sveiki, atleiskit uz kvaila klausima, bet ar visos syfkes vienodos kaloneliu? Pas mane dabar palangej yra nokia jbl berods garsiakalbiai, tai jei nusipirkciau kitas, visos shyfkes tiktu?
Yra standartiniai dydžiai. Pvz.: 13cm, 16cm, 20cm. Elipsės būna 5*7, 6*9.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Ta suprantu, bet ta prasme pajungimasTai jos nuo dydziu priklauso ar kaip?
Vienodos, o jei neduok Dieve netiktu tai gali nupjauti laidus ir su lituokliu graziai pasidarbuoti manau![]()
tikrai ne vienodos!netgi skirtingi automobilių gamintojai naudoja skirtingus garsiakalbių pajungimo būdus.taip,kad jei jau ruošiesi keisti originalias kolonėles į kažką kito (aftermarket) ruoškis kirpti originalių laidų antgalius (kitaip sakant "fyškes") ir lituoti arba bent jau užspausti atitinkamus antgalius Tavo naujom kolonėlėm.
A tai čia apie jungteles garsiakalbių buvo klausiama. Nesuprantu aš šveplos kalbos.![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
O nezinot kokio dydzio eina Audi a4 b5? ten 13 ar 16? Nenoriu per dideliu nusipirkt kad nereiktu pjaustyt![]()
Bookmarks