klausimas tik ar turi kuris nors grotuvas video out ?
Sveiki, iškilo toks klausimas gal kas man galės padėti susiorientuoti, šiuo metu yra vienas grotuvas 117RI, bet yra noriu kad galėčiau dvd žiūrėti, jei jungčiau tokį keitiklį,o tada iš jo galima ekranus jungti kad matyti vaizdą?
http://www.alpine-electronics.lt/p/P...ers27/dha-s690
ar taip yra kokių dar sprendimų,laukiu jūsų minčių
Last edited by magaizeris; 2012-08-03 at 01:29 PM.
klausimas tik ar turi kuris nors grotuvas video out ?
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
parašiau alpine, matysim ką atsakys
jai neklystu keitiklis turi video aut.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
kiek teko susidurti su DVD keitikliais-visi jie turi tiek VIDEO,tiek ir AUDIO OUT.tam,kad juos būtų galima naudoti su betkuriuo monitoriumi.tam jie būna sukomplektuoti su savo atskiru nuotolinio valdymo pultu per INFRARED akį.šis Tavo duotas keitiklis taip pat jį turi.taip,kad jokių problemų neturėtų būti.
Man kažkodėl jie siūlo tipo "išorini video bylu atkūrimo įrenginį" jų žodžiai, hmmm ot klausimėlis iškilo, ką būtų galima padaryti... Konkrečiai mago keisti į dvd su vaizdu nenoriu, nes noriu atskiro monitoriaus, kokia man išeitis kolegos? Nori matyt siūlyti kažką brangaus, ko man net nereikia, čia gi pačiam tam keitiklyje rašo "Mėgaukitės daugelį valandų nepertraukiamu aukštos kokybės garsu bei vaizdu, su šiuo visapusišku bei patikimu 6-ių diskų DVD/CD keitikliu. Mėgaukites ilgas valandas savo įrašų kolekcija DVD, CD ir CD-R/-RW diskuose."
P.S nebent su dekoderiais problema
imk šį keitikli ir nesuk sau galvos...valdyt jį galėsi tiek iš savo ALPINE grotuvo,tiek ir su jam skirtu nuotolinio valdymo pultu.garsas eis per grotuvą,o vaizdą pasileisi,kad ir per 50 colių televizorių...ar bet kokį savo nužiūrėtą monitorių...
tvarka tvarkelė tada, dėkui, derinsiu kainą dėl jo ir imsiu manau būtent šį variantą
Bookmarks