+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 25 iš 25

Tema: subas + stiprintuvas i bmw e46

Hybrid View

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

O yra kategorija žmonių kurie Maximoj prie išėjimo renkasi dėžėje vakarykštes bulkutes, dėvėtų rūbų parduotuvėse perkasi apatinius, kojines. Padangas susirenka prie konteinerių, buities reikmenis - iš naudotų nes pigiau ir t.t.
    Čia jau kaip kam pagal norus ir galimybes.
    Pamastymui irgi pats tas...
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Jaunius DNABUG is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2012
    Amžius
    37
    Žinučių
    16

Pagal nutylėjimą

Tai man dabar paaiskink, kaip zmones perka stiprintuvus uz 400lt cia devetus, neva kokybiskus ir t.t.. (aukstos klases) jei nauji jie kainuoja nuo 300lt perkant ne lietuvoje ?

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Čia tik Jums, mėsos pakaitalų valgytojams, šiukšles tampa aukšta klase, užmokėjus už jas kažkokį kiekį pinigų.

P.S. Vilmantai, nesuprantu tokio Tavo palyginimo prasmės. Ką tuo nori pasakyti? Kiek pas tamstą sistemoje gelžgaliu yra nauji? Toks palyginimas yra trumparegiškas. Visgi yra tokių daigtų, kuriu nebeįmanoma gauti naujų, bet jie dar daug metų bus trokštami entuziastų. Pats žinai apie ką aš.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Citata skiesflyer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Čia tik Jums, mėsos pakaitalų valgytojams, šiukšles tampa aukšta klase, užmokėjus už jas kažkokį kiekį pinigų.

P.S. Vilmantai, nesuprantu tokio Tavo palyginimo prasmės. Ką tuo nori pasakyti? Kiek pas tamstą sistemoje gelžgaliu yra nauji? Toks palyginimas yra trumparegiškas. Visgi yra tokių daigtų, kuriu nebeįmanoma gauti naujų, bet jie dar daug metų bus trokštami entuziastų. Pats žinai apie ką aš.
    Nukrypom nuo temos - jei apie tai pasisuko kalba.
    Pas mane daugiau nei puse...
    Ir dar dadėsiu, čia ką norėjau palyginti - ir anksčiau buvo ir dabar yra visokių gerų daiktų - tik kad naujų kainos darosi neįkandamos, dėl to ir klesti naudotų kultas. Būtų litų, tai manau niekas čia nesibiednialintų ir nemokytų kitų kur ir kaip galima pigiai apsipirkti.
    Last edited by Vilmantas; 2012-09-03 at 09:06 PM.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės