Sveiki tamstos muzikos myletojai.
taigi sugalvojau gimtadienio proga atsinaujint savo audio sistema.. koloneles uzsisakiau sitas http://www.gsp.projektas.lt/GSP%20-%20PS80-2.htm ir noreciau patarimo i koki stiprintuva reiktu orientuotis (saviski senuka rotel su issiputusiais kondikais desiu i antracole).. apie buitine akustika esu galima sakyt arbatinukas, iki siol domejausi apie auto audio. tikiuosi uzvesit ant teisingo kelio i koki gamintoja orientuotis (siuo metu esu UK, todel turiu visas galimybes Ebay`int). kol kas ziurineju AV resyverius harman/kardon (graziai atrodo), yamaha, denon. onkyo, marantz - siu gamintoju iki siol aplamai neesu girdejes. prasau nekritikuoti, o issakyti savo nuomone. ateityje planuoju prideti centrine ir lentynukes prie siu koloneliu filmam ziuret, todel ziurineju ne i stereo stiprintuvus,o AV resyverius.

Reply With Quote
o kad geriau gali pasiulyt uz 1500lt?
). ir kiek pasidomėjus apie ROTEL, matau žmonės juos vertina.. todel norėčiau sužinoti jūsų nuomonę. kažkodėl man toks įsitikinimas kad norint teisingo skambesio reikia naujo stiprintuvo (gal toks požiūris dėl mano nudususių ,,visokių" kolonėlių).

Bookmarks