Tu ne taip supratai, aš testuodamas tik sukau visą garsą ir tai ne visą, čia buvo toks kaip pasakymas. Max garsu aš tikrai neklausau, nes kai buvo viskas gerai, neįmanoma būtų klausyti, nes sprogtų bugneliaiAš klausau garsiai, bet tai būtų kažkur viduriukas viso mago garso. Taigi negalėjo taip būt
Kaiptik dabar eisiu pabandyti jūsų patarimą dėl + ir -, po testo pasakysiu rezultatus.
Na aš prieš vešdamas kam nors, noriu išsiaiškint pats maximaliai viską, kad nereiktų meistrams kaltint kokio tai nesureguliuoto mago ar dar ko nors, na, kad nestatytų manęs į durniaus vietą ir nepripaišytų remonto už orą.![]()
Padariau vieną testą ir dalykas yra toks, sakykim padarau fade į galą, į vieną kolonėlę sakykim kairę, ji groja kaip turi būt, padarau į dešinę groja kaip turi būt, padarau abi negroja kaip turi būt. Žodžiu kai abi kolonėlės veikia, priešbosio nebėra. Po viena kala kaip seniau, tik, kad po vieną.
Kur čia galėtų būti bėda?
O kaip jas atmaišyti? Nes ant tų kolonėlių pliusas ant pliuso, minusas ant minuso, doublechecked.
Ne visom kolonelem o tik vienai.
Bookmarks