manom, kad yra "šūdas"
sveiki ka manot apie sita daikta?
manom, kad yra "šūdas"
o kodel taip manot? tada gal galetumet ka patarti uz tokia kaina isigyti kad nebutu "šūdas"
tai, kad kainos neįvardinai ir lūkesčių...
na sito kaina butu apie 1700lt siuo metu pas mane idetas soundstream subas bet tikslaus modelio negaliu pasakyti labai senai pirktas ir esu pajunges stiprintuva fli 1000 monoblocka tai vis norisi geriau. Turiu dar stiprintuva kenwood KAC-9105D buvau pasijunges tai man tas fli geriau groja nei tas tai va nezinau norisi kazko rimtesnio galeciau uz suba su stiprintuvu sumoketi apie 2000lt gal dar truputi daugiau tai prasau padekit kas galit
na sito kaina butu apie 1700lt siuo metu pas mane idetas soundstream subas bet tikslaus modelio negaliu pasakyti labai senai pirktas ir esu pajunges stiprintuva fli 1000 monoblocka tai vis norisi geriau. Turiu dar stiprintuva kenwood KAC-9105D buvau pasijunges tai man tas fli geriau groja nei tas tai va nezinau norisi kazko rimtesnio galeciau uz suba su stiprintuvu sumoketi apie 2000lt gal dar truputi daugiau tai prasau padekit kas galit
man geriau yra kai garsiau groja daugiau drebina ir t.t
Alpine MRP-M1000 tokio stiprintuvo uztektu? ar kokio jl audio JX1000/1D? matai as nelabai cia ismanau apie ta aparatura vis ziuriu kad daugiau tu rms butu ir viskas
kam tu tu vatu prisipirkes neaisku. bagazinej vietos per daug ar neturi kur pinigu is leist vertingiau.
as noriu aparaturos i masina o ta bagazine man is vis nereikalinga
Va http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=14966 rimtas aparatas
Forume parduodamas 1000.1 JL ir prie jo pajungi 2x 12w3v3-4 ir va prašom tau 2000lt+drebina+daug garso+ nesijuoks iš taves kaip būtų su vibe. Bent jau aš taip mastau.
Tada keliam esminį klausimą: kas tai yra " aparatūra į mašiną"? Ar kad mergos per sustojimą atsisukinėtų dėl parpiančios bagažinės ar visavertiškas skambesys - kad ir su teisinga žemo atsarga?
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
O dar svarbiau, kad nepamirštų, jog čia yra kokybiško garso forumas, o ne stogo kilnojimo.
Bookmarks