Čia šioks toks instalas.
http://forums.swedespeed.com/showthread.php?134448
Draugas paprašė pagalbos, nes nori atnaujinti savo volvo garso sistemą. Mašina volvo v50 2004 metų su "premium audio" (kitaip tariant prasčiausia audio sistema). Pasiskaitinėjęs internete radau kad grotuvas ir stiprintuvas yra sujungti optiniu kabeliu. Ar yra koks nors logiškas būdas įmontuoti normalų stiprintuvą nenaudojant "hi-lo" adapterio?
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Čia šioks toks instalas.
http://forums.swedespeed.com/showthread.php?134448
Prie bajerio aš biškeli
Instalas kaip instalas. Daug darbo, gražūs baldai, bet padaryta nemažai esminių klaidų.
Prasom daugiau apie klaidas.
viena iš klaidų turbūt kad garsiukai nepakreipti į klausytoją
nebūtinai juos reikia kreipti gali ir blogiau būti. Klausytojo skonio ir salono reikalas.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Na dar karta perziurejau foto, dėl kalbų apie gatsiukus nepasuktus į klausytoją, tai sistemoje panaudotas Audison procesorius su kuo viskas ištaisoma
Briedas. Ištaisyti galima, tik teisingai projektuojant ir montuojant. Kiti būdai tik problemų maskavimas. Procesorius geras daigtas, jei naudoji pagal paskirti, kitais atvejais tik savęs apgaudinėjimas.
P.S. Jei grįžti prie konkrečios sistemos nuorodoje, tai klaidų galybė, neverta net plėstis. Galima paminėti tik tai, kad sumontuota absoliučiai visi garsiakalbiai taip, kad būtų kuo gražiau (bei patogiau "instaleriui") ir kuo blogiau grotų.
Kaiptik aktualus dalykas man, o kaip reiktu teisingiausiai montuoti aukstadaznius?
Prisidėsiu prie Black buna sistemu, kad užgroja kaip tik tada kai nusukta nuo klausytojo. Ten sistema trijuostė kiek supratau, tai midboso kryptis didelės įtakos nedaro.
Šeip tegu kiekvienas konstruoja sistemas taip kaip jam patinka. Tu matai daug klaidų valio, nematai irgi valio. Mano akimis žiūrint sistemos buna stokinės, kuris tinkamas važinėti kasdien, ir customas kuris skirtas pirmoj eilėi garsui, o visa kita kaip bus taip gerai.
O grįžtant prie klausimo, kaip galima "prisijungti" prie esamo orginalaus grotuvo nenaudojant kito garso šaltinio?
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Bookmarks