Jei nori tik truputi daugiau žemų, tai kam tau 30cm dinamikas su griausmadeže?
Pasiimk 8-10" garsiuką pasidaryk dežę į sparną ir.vietos sutaupysi ir žemais pasipildysi.
Sveiki.
Turiu Renault Laguna hečbeką. Kaip nekeista, esu patenkintas* garso kokybe kuria turiu savo senutėjeVieno dalyko ko norėtusi tai šiek tiek daugiau žemų.. Manau turėtų man tai nekainuoti poros milijardų, nes bagažinė neuždara.
Turiu šitą: http://www.geroskainos.lt/Auto-apara...isejimais.html
Galvoju apie:
Magnat b33 800W + stiprintuvas (ar reikėtų kondensatoriaus?)
arba tiesiog ką nors su integruotu stiprintuvu, kaip Trap '12 ar kažka tokio.
Noriu susidėti minimaliai, dėl savęs, ne dėl parodos, ne dėl klebančių ir plerpiančių numerių. Noriu šitam reikalui išleisti iki 350-400 litų su laidais.
Kadangi ir forumas arbatinukams, ir pats puikiai suprantu logiškai ko prašau, ir matau daiktus už tokias kainas, nesiulykit dataupyti dar 5-6 kartus didesnes sumas, o tiesiog patarkit, kaip man išsisukti savo situacijoje![]()
Dėkui!
Jei nori tik truputi daugiau žemų, tai kam tau 30cm dinamikas su griausmadeže?
Pasiimk 8-10" garsiuką pasidaryk dežę į sparną ir.vietos sutaupysi ir žemais pasipildysi.
tiek kad pastaruosius esu girdėjęs. Gal ir per švelniai tas mano "šiek tiek" jums skamba... O visas tas sakinys pasidaryk dėžę į sparną, tai kaip čia suprast)
uoj taip plėšyti nenoriu, juolab, kad nežinau kiek dar važinėsiu su savo senute
dar variantas buvo statyti i palangę, bet vėlgi įsivaizduoju, reikia ir stiprintuvo ir kondencatoriaus ir t.t. taip?
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
1.Nusipirk Focal A 165 komponentus.
2.Pasiklijuok dureles.
3.Pastatyk priešbosį ant medinio žiedo
4.Aukšti į originalias vietas
Po to nustebk kaip gerai groja nuo grotuvo ir kiek daug žemų. Jokių subų ten nebūtina ir dar turint mažą biudžetą. Teisingai sumontavus viskas turi groti ir taip.
PS. Ne vienas auto taip yra padarytas, taip kad tas kas parašyta yra realybė.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
variantas kaip ir butu geras, taciau vien komplektas apie 350, o kur visi montavimo darbai, čia kai nemano sritis, kiek tektu pakloti?
o jei iš tų subų su integruotu stiprintuvu, yra gal kokiu variantų?
bet kas bent truputį verto dėmesio prasideda nuo kokių 700-800lt į viršų, pvz:
http://www.neriba.lt/automobilines-p...-swd-3000.html
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Bet įdėjus subą tau bendras skambesys nepagerės. Atsiras tik daugiau žemo dažnio. Jei nebus žemų priekyje tai tikėtina kad tavo subas gros atskirai arba vilksis paskui. Na žodžiu daug niuansų. Mažiem biudžetam visada rekomenduojame susitvarkyti tik priekinę akustiką. Jei atsiranda pinigų tada tik bosas. Tai yra ne be reikalo. Dauguma eina neteisingu ir brangesniu keliu. Deda bosą, tada išaiškėja kad nieko gero ir tada tvarkosi priekį.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
rolandas netyngėk paskaityti forumo gal pavyks susidaryti gerą nuomonę nuo ko reikėtų pradėti komplektuoti teisingą aparaturą viskas apršyta juodai ant balto nuo a iki z..
rašai kad nori nedaug bet dairaisi vistiek i watus sprendžiant iš to kad parašei nori magnat ir "800wat"..
kondensatoriaus tau nereikia, nusipirk normalius laidus.
subo ieškok forume skiltyje perku/parduodu forumiečiai dažnai pasiūlo neblogų variantų už prieinamą kainą, tavo atveju geriau dėvėtas uždaroje dėžutėje jei reikia nedaug žemo ir tikslumo o ne baubimo ka gautum iš magnat.. Na o kai isidėsi subą greitai pats suprasi kad reikia pradėti nuo durelių paruošimo ir komponentų..
Bookmarks