+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 12 iš 12

Tema: kas geriau ?

Hybrid View

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Pradėkim nuo pradžių: išsiaiškinkim sąvokas - kas yra " geriau " ar kas " prasčiau ".
    Kuo geriau, kuo prasčiau - realiai nusakoma tik turint kažkokį atsparos tašką - pageidautina kokybišką.
    Yra kitas momentas - klausytojo poreikiai: vienam reikia kad bele dantys nuo žemo žlebėtų, kitas klauso smuiko koncerto trims su fagotu ir kabinėjasi prie galimai per mažo mikrofono atstumo nuo instrumento arba netikusio įrašo inžinieriaus...
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Jaunius traskis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2012
    Amžius
    35
    Žinučių
    6

Pagal nutylėjimą

na man nereikia kad dantys nuo zemo kristu bet smuiko ir neklausau tai kaip ir sakei pageidauciau kokybisko garso,o apie ta bose tai nezinau man asmeniskai patinka nezinau ka tu ten pas save turi kad bose nieko gero, nes tada as irgi tokio noriu

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata traskis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    na man nereikia kad dantys nuo zemo kristu bet smuiko ir neklausau tai kaip ir sakei pageidauciau kokybisko garso,o apie ta bose tai nezinau man asmeniskai patinka nezinau ka tu ten pas save turi kad bose nieko gero, nes tada as irgi tokio noriu
    paprastą vartotoją gal ir tenkina bose sistema, o man ji visai negroja, manau tau reikia pasiklausyti rimtesnės sistemos tada suprasi gal ką labiau apie garso kokybę.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės