PIONNEEERER :-D
Sveiki zhinovai
paskaites foruma jauchiu panasiu ishkart sudirbsit bet vistik renkuosi ish shiu dvieju modeliu gal patarsit kuris geriau
PIONNEEERER :-D
Argumentai???????? :roll:
nes panasonicas gamina telikus
Na, jis ir Technicsus gaminO... :-D
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Pioneer irgi telikus gamina. Realiai kas nors lygino minetus aparatus?"KirviZ" rašė čia:
Buvau nudeges su pioneer( buvau "zalias" pirkejas). Ziuriu mp3, graziai atrodo, naujos tipo technologijos ir t.t. Nusipirkau, pradejau tobulinti audioaparatura, ogi ziurim kad subo nevaldo, nustatymu mazoka, isejimu truksta, mp3 klausant tai vos ne kaip kasete groja, ir t.t.
P.s. Aisku tavo teise rinktis ka tau pirkti. Jei nepatiks ishsikeisi.
Jei varyt, tai objektyviai - nors modeli parasytum :roll: Nusipirkai biudzetini modeli - ir ner navarotu, butum is karto pirkes topines klases Pionieriu, butum turejes visus navarotus, garsa galbut bent jau grazesni nei kaip "is kasetes" ir tt - ir butum dabar ziurek Pioneer fanatas rayer: :supz: :lol: Nusipirk dishova Alpine, Clarion, JVC ir tt - irgi nerasi trokstamu fintu - so what??? - blogi brendai reiskia? brandas cia ne prie ko jei apie navarotu gausa kalbam :roll:"Jonas" rašė čia:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Pioneer deh 3600
nu tai ko tu nori, būtu nors deh6300 ir tai geriau tik aišku be mp3
Na tai va Panasius funkcionaliai zhymiai pranashesnis uz Pioneer 5700, dabar lieka del skambejimo nusprest :evil:
Pioneer
Pakomentuok"Stereo" rašė čia:
nežinau kaip tas tavo panasonic atrodo bet geriau tu jo neimk, draugas senais laikais turejo 9 kažkurį, tai šūdas ten... laideliai plonyčiai ir t.t.
Senais laikais galbut bet pvz dabar panasius 9901 labai gerai dirba tik kaina man per didele 1900lt dalis kainos uzh ekrana 512 spalvu"Nerka" rašė čia:
Kodėl būtent iš šitų dviejų? :shock:"Blacksun" rašė čia:
O ka gali pasiulyti is tos pachios kainu kategorijos?"DJOtzi ;)" rašė čia:
o kokia kainu kategorija? ir kokie reikalavimai?
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Kaina 700-800lt o reikalavimai kad gerai skambetu be stiprintuvo (salyginai gerai )
Tai ten nereikia subo valdymo ar kazko panashiai?
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Ne subo valdymas nereikalingas
Tai kokie pasiulymai? :roll:
Tai kaip matau pasiulymu jokiu :evil:
Panasonic........ :-D
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Rimtai :lol:
Bookmarks