+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 32

Tema: Prasau protingu patarimu

Hybrid View

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Citata Liveris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ir vel tu savo, komentuoji ne ka reikia
    Nesupratau ką pasakyt norėjai? Mano pastebėjimas aiškus ir tikslus - o paties šypsenos čia kiek ne į temą.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Rašytojas Blogulis is an unknown quantity at this point
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    45
    Žinučių
    356

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nesupratau ką pasakyt norėjai? Mano pastebėjimas aiškus ir tikslus - o paties šypsenos čia kiek ne į temą.
    O per ilgai laiką skaitant šį forumą mano pastebėjimas būtų toks, kad Tu p*skis prie arklio, pas jį galva disesnė... Jau senai visus užp*sai su savo FULL HD raiškos iškalba ir tuščio iš kiauro pilstymu. Neturi ko pasakyti, tai visai patylėk, kaip ir kiti, kad darome. Esi vyras ir iš stuomens ir iš liemens, bet liežuvis kaip bobos. Elgies kaip koks malalietka bandydamas į savę dėmesį atkreipti.

Doktorantas rebik will become famous soon enough rebik will become famous soon enough rebik will become famous soon enough rebik's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    1,099

Pagal nutylėjimą

Citata blogulis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o per ilgai laiką skaitant šį forumą mano pastebėjimas būtų toks, kad tu p*skis prie arklio, pas jį galva disesnė... Jau senai visus užp*sai su savo full hd raiškos iškalba ir tuščio iš kiauro pilstymu. Neturi ko pasakyti, tai visai patylėk, kaip ir kiti, kad darome. Esi vyras ir iš stuomens ir iš liemens, bet liežuvis kaip bobos. Elgies kaip koks malalietka bandydamas į savę dėmesį atkreipti.
    +1 ......................
    Zeal without knowledge is a runaway horse.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Citata Blogulis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    O per ilgai laiką skaitant šį forumą mano pastebėjimas būtų toks, kad Tu p*skis prie arklio, pas jį galva disesnė... Jau senai visus užp*sai su savo FULL HD raiškos iškalba ir tuščio iš kiauro pilstymu. Neturi ko pasakyti, tai visai patylėk, kaip ir kiti, kad darome. Esi vyras ir iš stuomens ir iš liemens, bet liežuvis kaip bobos. Elgies kaip koks malalietka bandydamas į savę dėmesį atkreipti.
    Ei, išsišokėli, kokios pareigos tavo čia? Auklėtojas? Ar čia savo išprusimą pademonstruot nori? Šiaip tai jei nesugebi dalyvauti pokalbyje kaip žmogus, tai ir tylėk sau toliau. Mano komentaras tiksliai i temą, ir aš turiu ką pasakyti.
    P.S. - labai faina stebėti, kada ateina į parduotuvę va tokie nuotraukos, tyliai apsižvalgo sau kvailai šypsodamiesi, užuot atvirai pasilabinęs ir neria lauk. O paskui jau liūtas iš už ekrano. Tai tu kaip vyras ateik ir pasakyk tai i akis man nerašinėjęs čia už visus.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Naujokas Ziogas is on a distinguished road Ziogas's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2012
    Žinučių
    32

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ei, išsišokėli, kokios pareigos tavo čia? Auklėtojas? Ar čia savo išprusimą pademonstruot nori? Šiaip tai jei nesugebi dalyvauti pokalbyje kaip žmogus, tai ir tylėk sau toliau. Mano komentaras tiksliai i temą, ir aš turiu ką pasakyti.
    P.S. - labai faina stebėti, kada ateina į parduotuvę va tokie nuotraukos, tyliai apsižvalgo sau kvailai šypsodamiesi, užuot atvirai pasilabinęs ir neria lauk. O paskui jau liūtas iš už ekrano. Tai tu kaip vyras ateik ir pasakyk tai i akis man nerašinėjęs čia už visus.
    labai taikliai pasakyta

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės