o kaip sakot 55ah optimos uztektu dyzeliui ziema sukti diena is dienos prie -30 dar ir vazinejant trumpais atstumais?
o kaip sakot 55ah optimos uztektu dyzeliui ziema sukti diena is dienos prie -30 dar ir vazinejant trumpais atstumais?
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Pas mano draugą 55ah raudona optima suka 1,9TDI pasatą puikiausiai jau 2 metus. O prieš tai įtariu suko vokiečiui kažkiek metų. Dėl spalvų- manau jokių problemų. Ryt galiu dar tiksliau pasiklausti. Bet kadangi geltonos kaip ir pačios geriausios tai ir pasiūliau iš pat pradžių. Man ypač jos patiko konstruojant bekelės džipą, nes lengvos, gerai atiduoda srovę ir labai greitai pasikrauna.
geriausios yra mėlynos (sprendžiant pagal kainą ir duomenis) , o su savo 55Ah optima žiemą užkūriau lankruizą šimtinį 4.2TD pas kurį nudvėsė du 100Ah jo akumai, o dabar jis puikiai suka keturių litrų benzininį motorą
![]()
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Tai , kad jokiais duomenim nesiskiria ta mėlyna nuo geltonos, tik tiek, kad mėlyna ale jūrinė ir klemų pajungimais. Pas mane geltona YT U 4.2, o tavo kiek suprantu BT DC 4.2 mėlyna?
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
Bookmarks