Ieškau greito grotuvo, ta prasme kuris greit nuskaitytų audio failus, mano prioritetas grotuvai kurie groja iš usb, daugiausia mano klausomų įrašų mp3, wma, flac, skaičiau kad Pioneer MVH-8300BT lėtai nuskaito audio informaciją, paieškos mygtukas per slidus ir nevisada juda norima kryptimi, pakeitus kitą audio takelį, vyksta lėtas jo nuskaitymas, kuris neturėtų būti būdingas šios klasės modeliui, pagal jo kainą, visgi mano išvardytų auto audio grotuvų biudžetas 1000 lt, man tai nėra mažai, norisi gero konvertavimo lygio ir nuskaitymo kokybės. Abu išvardyti modeliai imponuoja informatyviu ekranu, kuris nėra mažas, matoma daugiau nei viena teksto eilutė, kas yra patogu ieškant tam tikro garso takelio ir tiesiog brendant per gilius nustatymo miškus, tuo gali pasigirt pioneer kuris turi gerokai daugiau garso nustatymų, kas manau turi įtakos garso kokybei ir poreikiams, kai alpine šioje vietoje negaletų tuo labai pasigirti, nustatymai gan riboti. Audio grotuvo poreikis būtų tik muzikos klausymas, raiškus ekranas nėra būtinas, bet tai tik privalumas, pirmenybę teikiu usb , cd nėra būtina, klausau pagrinde elektroninės muzikos, techno, dubstep , hip hop. Todėl dvejoju tarp šių modelių, nes jie groja usb ir turi informatyvų ekraną ir nėra žemos klasės modeliai, manau kad yra alternatuvų mano išvardytiems modeliams, čia jau prašyčiau jūsų rekomendacijų ir patarimų, manau gal sklandžiai apibrėžiau savo poreikius, laukių jūsų nuomonių.
Bookmarks