visai kitas reikalas. pirmoje žinutėje supratau jog usb taip pat nėra reikalingas. dabar aiškiau. na šiuo klausimu turiu tave nuvilti nes nelabai galiu padėti asmeniškai aš. kadangi visuomet klausau tik cd arba radijo stotis. bet žinok jog Cezarijus sako tiesą kuo didesnis nustatymų miškas tuo šlykštesnis garsas. su usb esu susidūręs tik su vienu grotuvu. modelio nepasakysiu, bet kažkoks pigus kurio naujo vertė galėtų būti iki 500. jis sumontuotas mano valdiškame automobilyje ir turi ne tik usb bet ir sd lizdą. tai pastebėjimas yra toks - mano 8gb raktą nuskaito pakankamai ilgai jį ikišus pirmą kartą. toliau net ir po grotuvo išjungimo (bet neištraukus usb) nuskaitymas vyksta labai net stebėtinai greitai. dar vienas toks pastebėjimas. kas liečia paieškos mygtuką. prieš perkant beveik 95% atvejų visada galima grotuvą pabandyti. sunkiau kokiam turgui...
kas liečia ekranų informatyvumą išsirinkus keletą modelių juos galima patikrinti internete.
alpine rašo taip dėl greičio:
The iDA-X305 uses a USB connection (cable included) for newer iPods that provides ultra-fast digital data transfer so songs are loaded instantly through the receiver. Sound quality is maximized by using USB along with the 24-Bit Burrbrown D/A converter, allowing for an incredible Signal to Noise ratio of 105dB. Plus, the iDA-X305 quickly loads up full Album Art on screen.
ir apie ekraną: Easily view your iPod Album Art on a High-Resolution 2.2-inch color TFT display and select from three different screen view options on the iDA-X305 with great visibility even in direct sunlight.
Bookmarks