aš tokiu atveju atsijungiu visas kolonėles pasėmus paprastą bateriją 1,5v jungiu prie kolonėlių ir jei tinka +- tai kolonėlė turi pašokti į viršų taip visas pasitikrink
aš tokiu atveju atsijungiu visas kolonėles pasėmus paprastą bateriją 1,5v jungiu prie kolonėlių ir jei tinka +- tai kolonėlė turi pašokti į viršų taip visas pasitikrink
Dėkui visiems už patarimus, bet kadangi jungsiu dabar viską nuo stiprintuvo, tai matyt visi + ir - bus, kaip priklauso. Galbūt tikrai kažkur gamykliniuose laiduose sumaišyta vietomis.
O lineikos išvestos tiesiai iš mago (originalaus) vidurių (kondikų ar ko, nepamenu dabar) ir ten jau tikrai + ir - atitinka savo vietas.
Ar būna vistiek tokių variantų, kad kartais geriau vienos pusės sukeisti + ir -, kad išgaut geresnę fazę?
Tą patį ir aš pagalvojau. Juk tokiu būtų vistiek nesužinosi, kuriuo laidu nuo mago ateina + ar -
dažniausiai visada būna ant grotuvo lentelė su laidų spalvomis ir kas ką reiškia, jei ne tai susiieškai manual ir ten bus parašyta, šioje vietoje aplamai nematau problemos
Bookmarks