Sveiki visi. Nelabai nusimanau apie automagnetolas ir kitus dalykus susijusius su aparatūra, todėl noriu paprašyti jūsų pagalbos.
Tai va, turiu tokią situaciją, kad noriu originalų VW gamma maga pakeisti į kokį kitą alpine, pionner ar kokį kenwood'ą, kad galėčiau klausytis muzikos per USB. Kituose forumuose sako, kad tiesiog nusipirkčiau adapterį, kur prisijungia prie originalaus mago ir viskas, ir išeis pigiau ir nereiks laidų pirkeliot, kad veiktu nuo daugiafunkcinio vairo. Bet yra taip, kad ateity norėčiau įsidėt subą su stiprintuvu ir nežinau ar man pasijunks nuo originalaus mago. Beje dar nusipirkęs magą pasijunčiau S90 kolonelę į mašiną. Mėginau pajunkti, bet originalus magas neišneša, o pajungęs pas tėvą mašinoj nuo kenwood'o ji puikiausiai groja. Yra dar vienas dalykas - bijau pirkt magą, nes bijau, kad nebūtu dar prastesnė muzikos kokybė nei nuo originalaus. Esu nusižiūrėjęs vieną, tai Alpine CDE-131r. Kaip manot ar jis vertas dėmesio ? Nebus man su juo dar blogiau nei su originaliu GAMMA magu? Gal kas turi kokių pasiūlymų kokią galima pirkt automagnetolą iki 400 lt ?
Iškart ačiū už pagalbą.