Sveiki norejau paklaust ar lietuvos salciai kenkia subui ar ne ? nes kazkaip nejaukiai atrodo kai lauke -10 ir dar sals . tai kaip ? Del lietuvisku raidziu atsiprasau nera pas mane ju
Sveiki norejau paklaust ar lietuvos salciai kenkia subui ar ne ? nes kazkaip nejaukiai atrodo kai lauke -10 ir dar sals . tai kaip ? Del lietuvisku raidziu atsiprasau nera pas mane ju
subą (ir kitus garsiakalbius) kaip ir motorą reik pašildyt - pradžioj ant nedidelio garso
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Va va man šitas klausimas irgi iškilo, nors ir žemadažniai iškraustyti iš mašinos, bet prieki priešbosiai tik įsėdus i mašina tai beveik negroja, po kiek laiko jaučiasi kaip po biškiuką atsigauna, tai taip ir supratau, kad reikia atsargiai rytais su muzika
jo, reikia, kad pakaba prasimankstintu, o ypac jei gumine, susile garsiakalbiai visalaika pradeda grot geriau, tad saltu garsiakalbiu neprievartaukit
Drx 9255 ; scanspeak d3804, rs audio spl --> audiosystem twister f4 260; jl audio 10w3v3 --> U-Dimension u-pro 1k.1xd|
vertinga informacija
Bookmarks