Sweikinu su teisingu poziuriu y muzika ir su teisingu poziuriu y vogta preke :wink: Puiki pradzia sitam forume :!: Na ir kas, kad draugai saipos? jaigu jiem mp3 pakanka tai ju reikalas, tu daryk kaip tau atrodo geriau ir jauskis uz juos galwa aukstesnis 8)
Mano patarimas tau del sistemos butu toks:
Gala palik orginalu, zinoma jai koloneles normaliam stovy: "neplerpia" ir pan. Tau sedint prieky, kai ausys nugreztos nuo galiniu koloneliu kokybes pakaks, o draugam kuriem pakanka mp3 kokybes uzteks taip pat. Pinigus skirk priekiui.
Ka deti y prieky sunku patarti mat garsekalbiai uz tokia kaina nelabai kuo skiriasi, o or kompetencijos man dar truputy truksta kaska teigti... mano patarimas butu paklausyti parduotuveje. Dar priekines dureles bent elementariai isklijuok bitumu uz sutaupytus galo pinigus. Jai vibro izoliacija darysi pats ir tik elementaria tai pinigu liks brangesnem kolonelem y prieky.
Del mago as negaliu patarti mat ir cia permaza dar mano kompetencija, bet sprendziant pagal klase kokybes pakaks prie koloneliu uz 100-200Lt tai tikrai.
Bookmarks