+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 36

Tema: Klausimas dėl garso kabelio nuo stiprintuvo į subelį

Hybrid View

Rašytojas magaizeris can only hope to improve magaizeris's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2011
    Vieta
    Panevėžys
    Amžius
    36
    Žinučių
    332

Pagal nutylėjimą

čia kiek žmonių žiūriu tiek ir nuomonių, kiti sako kaip tik lituotas kontaktas yra geresnis. Na aš nežinau kur savo mieste kreiptis konkrečiai

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Artūras kažkada pasakė jog geras pabrėžiu jog geras presas geriau nei iprastinis litavimas. pasidomėjus ta patį atsakymą gavau iš 2 elektrikų kiti 2 tik patraukė pečiais. o paskambini elektrikui ir sakai atsivežu Xmm2 laida ir antgalius ar užpresuosi... ir paminėjau kog noriu presuoti i šešekampi. ir jau nepamenu bet antras berods ar trecias pasigyrė jog turi ir nurode kur kada atsivezti. užpresavo ir neprašė nė lito bet pats daviau ant geros degtinės didelio butelio.
    pries kokius 5 metus turėjau metalines plokšteles (savos gamybos preso antgalius ir presuodavau autoservise kur šarnyrus presuoja ant universalaus preso) buvo planai presą pasigaminti iš 12t hidraulinio domkrato. bet nelabai radau kas nebrangiai pagamins ir kitų dydžių antgalius o turėjau tik 16mm2. gaminant teiktų tureti bent 5 skirtingu dydžiu antgalius. tai taip ir liko tik planai..
    +37061857133 edmas

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Artūras kažkada pasakė jog geras pabrėžiu jog geras presas geriau nei iprastinis litavimas. pasidomėjus ta patį atsakymą gavau iš 2 elektrikų kiti 2 tik patraukė pečiais. o paskambini elektrikui ir sakai atsivežu Xmm2 laida ir antgalius ar užpresuosi... ir paminėjau kog noriu presuoti i šešekampi. ir jau nepamenu bet antras berods ar trecias pasigyrė jog turi ir nurode kur kada atsivezti. užpresavo ir neprašė nė lito bet pats daviau ant geros degtinės didelio butelio.
    pries kokius 5 metus turėjau metalines plokšteles (savos gamybos preso antgalius ir presuodavau autoservise kur šarnyrus presuoja ant universalaus preso) buvo planai presą pasigaminti iš 12t hidraulinio domkrato. bet nelabai radau kas nebrangiai pagamins ir kitų dydžių antgalius o turėjau tik 16mm2. gaminant teiktų tureti bent 5 skirtingu dydžiu antgalius. tai taip ir liko tik planai..
    jeigu gerai supratau situacija tokia:

varis yra kur kas geresnis laidininkas nei lydmetalis, tik tiek, kad lydmetalis užliedamas visus kampelius ir gyslas sudaro labai didelį kontaktinį plotą. "Geras" presas šiuo atveju suspaudžia varį su variu (ar akd ir koks ten antgalis naudojamas) , taip irgi išdidindamas kontaktinį plotą ir nepalikdamas vietos orsidacijai (kas rankomis neįmanoma)
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    jeigu gerai supratau situacija tokia:
    nesu atlikęs jokių bangymų tuo klausimu ir tiesiog tikiu kad taip. beto ir sudėjus tokius minusus kaip lituoto nusilankstymas, bei esu susidūręs su lituotu jog kolonėlių 6 ar 4 mm2 laidas buvo po metų naudojimo (ne jis nenusilankstė nes judinamas buvo tik instaliacijos eigoje, o ir norėdamas nelabai nulankstysi nes jis toje vietoje velniškai kietas ir lankstosi toliau nuo litavimo vietos. plonas gal kitaip...) nuo lituoto antgalio kokia 10 cm laido gijos buvo zalsvai juodos (vario korozija/oksidacija) tas puikiai matėsi per skaidrų laido šarvą. nežinau kas tai įtakojo ar temperatūra litavimo metu ar kažkuris cheminis elementas lydmetalio sudėtyle ar paprasčiausiai atmosferos poveikis, nors laidas buvo apsaugotas kembriku. tai tik mano subjektyvi nuomonė ir aš balsą atiduodu presui.
    +37061857133 edmas

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nesu atlikęs jokių bangymų tuo klausimu ir tiesiog tikiu kad taip. beto ir sudėjus tokius minusus kaip lituoto nusilankstymas, bei esu susidūręs su lituotu jog kolonėlių 6 ar 4 mm2 laidas buvo po metų naudojimo (ne jis nenusilankstė nes judinamas buvo tik instaliacijos eigoje, o ir norėdamas nelabai nulankstysi nes jis toje vietoje velniškai kietas ir lankstosi toliau nuo litavimo vietos. plonas gal kitaip...) nuo lituoto antgalio kokia 10 cm laido gijos buvo zalsvai juodos (vario korozija/oksidacija) tas puikiai matėsi per skaidrų laido šarvą. nežinau kas tai įtakojo ar temperatūra litavimo metu ar kažkuris cheminis elementas lydmetalio sudėtyle ar paprasčiausiai atmosferos poveikis, nors laidas buvo apsaugotas kembriku. tai tik mano subjektyvi nuomonė ir aš balsą atiduodu presui.
    panašiai man buvo su vienos mašinos minusiniu laidu. antgalis buvo lituotas, bet toje vietoje netoli ar tai prarūdiję buvo ar kokį velnia tai vaizdelis laido panašus, skirtumas tas, kad po kokių metų tas laidas nupuvo (ne naudojau ne rūgštį o kanifoliją)
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    (ne naudojau ne rūgštį o kanifoliją)
    aš nenaudojau nieko papildomai. buvo tik tas kas iėjo į lydmetalio sudėtį...
    +37061857133 edmas

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės