+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 36

Tema: Klausimas dėl garso kabelio nuo stiprintuvo į subelį

Hybrid View

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nestebuklas tie sunukiniai..O ir šiaip beveik visus stambesnius reikia ne lituot, o presuot su tam skirtu presu. presavimo eigoje jie atrodo taip:
    http://www.gph.lt/inc/viewimage.php?...table=contents
    gal aš nesuprantu apie ką kalba, bet senukuose randami lietkabelio laidai labai vertinami jeigu neklystu tik va su akustiniais laidais abejoju, bei su antgaliai nežinau kaip reikalas
    Last edited by Black Scorpio; 2013-01-05 at 02:18 AM.
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    agl aš nesuprantu apie ką kalba, bet senukuose randami lietkabelio laidai labai vertinami ejigu neklustu tik va su akustiniais laidais abejoju, bei su antgaliai nežinau kaip reikalas
    bent aš kalbėjau apie maitinimo kabelių antgalius. Kažkaip keistai man atrodo kokių 50mm2 laidas ir kelis gramus sveriantis varinis šūdukas gale
    groja kaip iš kibiro

Naujokas tomaxsas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2009
    Vieta
    Veiveriai
    Amžius
    34
    Žinučių
    89

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    bent aš kalbėjau apie maitinimo kabelių antgalius. Kažkaip keistai man atrodo kokių 50mm2 laidas ir kelis gramus sveriantis varinis šūdukas gale
    juokini, tam antgalį bus gal 2cm3 vario kurio masė apie 18g, bet tau matyt švino reikia?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės