aš nesakau, kad parduoda blogą daikta, bet eiliškumas šioks toks turi būti..
čia vos ne tas pats kas aš tau dabar siūlyčiau parduot benzo, jei tu dar tik ruošies pirkt mašiną.
be kolonėlių - stiprintuvas yra visiškai beverte metalo krūva (tas pasakymas - "kada nors reikės" yra taipogi šiek tiek atgyvena - visko juk nesukaupsi ko tau reikės, o kai kuriuos daiktus geriau ir yra pirkti tik tada, kai tau jų jau reikia).
žmonės - tikrai neturiu jokio noro pyktis čia su nei vienu.. atėjau paprašyt patarimo, kaip kad dauguma ir ateina to į forumą..
norėčiau tik paprašyti vieno - jei kas galite - padėkite sukomplektuoti man mazdutės garso įrangą - bus pirma normali mašina kurią būsiu pasidaręs, kad patiktų, o ne tik tam kad drožt..
Be to - kadangi pastebiu, kad pasiūlymų vistiek beveik negaunu, tai užduosiu gal šiek tiek konkretesnį klausimą.. kurios iš šių kolonėlių labiausiai vertos savų pinigų - taigi kainos ir kokybės santykis..
kolonėlė ____ kaina (svarais)
1. focal 165a1 ____ 90
2. focal is165 ____ 100
3. alpine spg 17cs ____ 80
4.alpine spr60c ____ 120
5. focal ps165 ____ 130
sąrašas kolkas preliminarus - nemėgstu skubotų sprendimų, jei kas nors galit ką nors pasiūlyt geriau - visada atviras pasiūlymams...
nesu aš audiofilas - nesakau, kad niekada tas ir neįvyks, bet kolkas noriu tik gražiai skambančios aparatūros..
Bookmarks