+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 20 iš 20

Tema: Eclipse CD8061 By Fujitsu Ten

Hybrid View

Blokuotas Inproof can only hope to improve Inproof can only hope to improve
    Registracijos data
    Jan 2011
    Amžius
    34
    Žinučių
    961

Pagal nutylėjimą

Matai aš kaip ir dauguma naujokų, viską dėt, pirkt, ir tik tada žiūrėt kas gavosi, neklausydamas daugumos jūsų patarimų. Aišku tai irgi nebuvo labai blogai, praktinės žinios mano galva geriau nei teorinės. O kas dėl mano istaliacijos tai kuo toliau tuo labiau linkstu ir linksiu prie procesorinės. Labiau tenkina mano norus, nes su neprocesorine sistema dažniausiai turi likti tik prie cd-r ir paprasto formato muzikos, na aišku dauguma turi aux in, bet tai irgi ne išeitis. O man reikia tokio varijanto, nes klausau visiškai įvairią muziką ir mašinoj praleidžiu didžiają dalį dienos, tai reikia, kad galėtum ikišti kokį mp3 ar kokį ipodą, bei užėjus norui pasiklausyti ir rimčiausios kokybės orginalų cd. Todėl, kad ir 9887 mane kolkas daug labiau tenkina. Eclipse turi savo privalumus, alpina savus.

Jaunius simsius is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2012
    Žinučių
    18

Pagal nutylėjimą

Citata Inproof rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ...nes su neprocesorine sistema dažniausiai turi likti tik prie cd-r ir paprasto formato muzikos, na aišku dauguma turi aux in, bet tai irgi ne išeitis. ...
    Užkliuvo. Gal gali pagrįsti savo nuomone? Neprocesoriniai grotuvai negroja mp3 ar Ipod negalima prijungti?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės