Rodyti rezultatus nuo 1 iki 20 iš 20

Tema: Eclipse CD8061 By Fujitsu Ten

Threaded View

Blokuotas Inproof can only hope to improve Inproof can only hope to improve
    Registracijos data
    Jan 2011
    Amžius
    34
    Žinučių
    961

Pagal nutylėjimą

Helix mp3 čia tik taip išssireikiau apibendrindamas, visas funkcijas usb, ipod, aux ir panašiai, mp3 kompaktai irgi jau atgyvena. Alpina jau nuspresta, kad liks tol kol susiriš visi kiti sistemos galai. Kas apie grotuvą gi sakiau, kad tik ateityje, pardavus eclipse pinigai ir keliaus į teisingą instaliaciją. Kaip visą filtravima, korekcijas ir panašiai naudoti aš žinau, žaidžiau labai ilgai ir nuobodžiai kai tūrėjau 9855r. Helix nesu aš toks arbatinukas kaip tu įsivaizduoji Kalba buvo apie grotuvų funkcionalumą, reikiaškia, kad as jau segu 1000lt ant p99r Yra daug reikšmingesnių vietų kolkas kur išleisti tuos pinigus.

Omsonai ne visa muzika reikalauja tos auksinės kokybės, tuo labiau, kad ne visą muzika ir įmanoma gauti flac Aiškiai sakiau klausau visa, nuo Katie Melua, Norah Jones, queen,visokio panašaus SQ iki paprastos popsuhos iš power hit radio. Muzikos kolekcija turiu dviejuose ipoduose po 32gb tai sugebėt viską iškept flac formatu būtų sudėtinga Užtat alpina ir tenkina mano norus daug labiau dabar. Nori pasiklausyt SQ įsikišai cd ir turi puikų garsą, o jei važinėju kur dirbdamas, tai klausau kažka paprastesnio, ikišai ipodą ir turi visą muzikos kolekciją po ranka.
    Last edited by Inproof; 2013-01-12 at 10:18 PM.

Bookmarks

Rašymo taisyklės