Visų šių dalykų taip įnirtingai klausinėju, nes žinau, kad nuo magos tikrai priklauso nemažai, kadangi kažkada turėjau tokį Caliber MCD068 ir maniau, kad groja gerai, tačiau įdėjau Pioneer Deh-2200ub ir išgirdau Muziką Tačiau dabar šį Pioneer noriu pakeisti į kitą panašios klasės (pagal garso atkūrimo kokybę) grotuvą ir tiek, kadangi pioneer'ius nors ir groja gerai, tačiau pagal funkcijas manęs netenkina.
Mano automobilyje yra šiokia tokia garso įzoliacija, kitaip sakant, nėra pašalinių garsų, barškesių kurie maišytų muzikai groti. Nors pati audio sistema, na net nepavadinsi jos audio sistema, nes ji tikrai nėra super, bet man užtenka pilnai. Turiu 200w aktyvų sub'ą, hertz dsk165 kolonėlęs palangėje, kurios įmontuotos su garso įzoliacijos medžiagomis ir panašiai, bei priekyje 10 cm sony garsiakalbiai. Kaip jau sakiau, šaipytis nereikia, nieko blatno, bet jos nesuplyšusios, groja švariai, be pašalinių triukšmų, todėl ir svarbu, kad magas atkurtų tokį pat ar geresnį skambesį negu mano buvęs Pioneer deh-2200ub.
Renkuosi pagal kainą, kadangi į šį dalyką kaip jau supratot investuoti daug nesiruošiu, tad ir pateikiau keletą variantų kurie patraukė mano akį, esu pilnai pajėgus išsirinkti pats, tačiau, kadangi dėl žinių stokos nenoriu papulti vėl ant kažko panašaus kaip minėtas Caliber, klausiu jūsų nuomonių ar žinių iš patirties.
Tad jei yra žmogus, kuris nesimaivęs gali pakomentuoti, ar palyginti šiuos variantus aš būsiu labai dėkingas ir prisiminsiu. Na, o jei ne, tai vis vien, ačiū už komentarus ir sugaištą laiką.