ačiū vyrai už nuomones,bet visgi pasirinkau samsunga,taip,del istrižainės suabejojau,norejosi didesnes,bet jau kaina gaunasi neikandama,tai teks pasitenkinti 46
ačiū vyrai už nuomones,bet visgi pasirinkau samsunga,taip,del istrižainės suabejojau,norejosi didesnes,bet jau kaina gaunasi neikandama,tai teks pasitenkinti 46
Tai, kad ST 55 plazma kainuoja 4600lt. Tu rašei iki 5000lt. Kaip ir viskas į parametrus telpa.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Taip,Arturai,bet masina Samsungo inovaciniai sprendimai,atnaujinimas ir t.t.va katik pasijungiau,na vaizdo kokybe esu patenkintas,net labai,taip,kontrastas perdėtas truputi-ne plazma.....dėl įstrižainės tai galiu pasakyti,kad pats gazas,bet aisku jeigu butu didesnė tikrai nepykčiau,bet tai konvertuojasi i rimtus pinigėlius,taip,kad teks pasitenkinti ir tokia
ačiū,Vilmanatai,už pagalba,bet Šiauliuose radau už tiek patužsuksi i mano kaima,paskanbink,atsilyginsiu alumi
![]()
Na visi telikai dabar atsinaujina. Savo mažą plazmą jau atsinaujinau kokius keturiskartus. Tačiau tai tik softas ir tiek. Esmė matricoje. Inovacinių sprendimų turi visi. Kuo brangesnės serijos tuo visko daugiau, tačiau beveik niekuo žmonės nesinaudoja. Man svarbiausia,kad gerai rodytų. Yra pas mane 3D, bet nei karto nesinaudojau, nes man visiškai to nereikia, o pinigai sumokėti. Šiaip ar taip kol kas nežinia kas geriau plazma ar Led? Bet kokiu atveju sveikinu įsigijus šiuolaikinį teliką.![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
dekui dekui,na yra kam reikia labiau nei man,augančiai kartai ypatingai aktualus 3d multikai,žaidimai,klipai,ir panašiai,o ir pats nesusenes dar,ir tas pats skypas tv vistiek ''prikolas'',nereikia nei kompo jungti ,nei kokiu tais laidų tampyti,viskas per bevieli važiuoja,smulkmena,bet nemaiso,o kokybė vaizdo man pakankamai auksta,tik vat garsas tai tikrai šūdukas
,lėksiu laidų ieškoti,nes ir skarto laidas fonuoja....isigijau galvos skausma
![]()
Bookmarks