Taigi sveiki. Vaikščiojau po senuku ir užtikau tokį bitumą, tirštu pavidalu http://www.e-senukai.lt/statyba-remo...0934443_2.html . Mano manymu, daugeliui kyla problemo užkišti rankas už durelių skardo klijuojant ta lakštinį bitumą. Manau tikrai būtų papraščiau tokį tiršta bitumą su teptuku ištepti, o dėl tvirtumo, kad ir kokiu statybiniu tinkleliu apdengti. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
bet jei lyginant bitumą, kurį reikia kaitinti, su tuo tepamu. Kaitinti įkišus ten abi rankas manau būtų sunkiau, ne? O kokios nuomonės dėl garso/vibro izoliacinių savybių?
Aš normaliai paklausiau, ar tinka bitumas, kuris yra papraščiausiai kitos agregatinės būsenos, nes teoriškai tai turėtų tikti. Jei neturit argumentų, tai kam atsikinėjat?
Esmė tame, kad tai kas sukurta vibro izoliacijai netinka sandarinimui ir atvirkščiai. Neišradinėk dviračio.
Tepamas bitumas skirtas drėgmės izoliavimui. Jis gabūt išlengvintas ar dar kitaip pritaikytas, kad kuo geriau atliktų pirmines savo funkcijas. Pagalvok vien apie kvapus vidurvasay...
Reikia vibro izoliacijos - pirk tam pritaikytą bitumą.
Visi tepami purškiami yra ganėtinai brangūs. Manau kainos intencija ir yra užvesta tema. Ir ten centimetras ar pora nuo skardų sujungimo kampuose ar kitur, po laikančiu balkiu kokiu, jei nepadengsi, įtakos neduos.
prikeldamas temą noriu paklausti dėl garso izoliacijos.
Turiu statybinio bitumo, nežinau kuo jis skiriasi nuo dynamat ar kitų firmų bitumų, bet iš išvaizdos man atrodo jis nelabai kuo skiriasi. Jis yra lankstus, viena jo pusė padengta celofanu, kita kaip smėliu. Manau bitumas turėtų nuslopinti vibracijas ir triukšmą iš aplinkos.
Gal kas bandė su tokiu dirbti?
Taip pat turiu difuzinės plėvelės, kuri galėtų apsaugoti nuo drėgmės.
Taip pat turiu paraloninės plėvelės, bet ji gana plona. Ji galėtų sumažinti vibracijas.
Klausimas: ar galima kažką iš šių medžiagų panaudoti konfortiškesniam važiavimui, pagerėtų audio garsas? Ir ar verta, nes vistik medžiagos skirtos pastatams.
Automobilis golf 3 coupe, kiek pamenu durelėse nėra jokios garso izoliacijos, garsiakalbiams esu padaręs podiumus.
Taip pat klausimas kaip su svoriu, nes automobilis dviduris, durelės kur kas didesnės, kaip spręsti šį dalyką.
Aš manau,kad su tokiu rinkiniu gali eiti tik i stroike .Jis gi pagamintas iš smalos ir skirtas hidroizoliacijai, o vibro izoliacija iš butilo gaminama.
Bookmarks