Gal kas buvot susidurę su panašia situacija. Esmė tokia, kad pirkau stiprintuvą iš kito miesto, sumokėjau pinigus el. bankininkystės pavedimu, o pardavėjas pažadėjo išsiūsti prekę. Kita dieną pranešė, kad išsiuntė. Praėjo daugiau nei kelios savaitės, bet prekės nėra. Pardavėjas nelabai linkęs bendrauti. Sask. nr yra, vardą pavardę žinau, kaip reiktų išspręsti šia problemą?
Nu va prieš kokias 5d. susidūriau su ta pačia situacija, bet iškarto perpratau, kad apgavikas rinkau visą informaciją nuo pat pirmos minutės, viską perdaviau policijai. Gavau netgi grasinimų, kad atvyks jis pas mane. Galiu padėti surinkti daugiau informacijos apie tą žmogų jei reikia. Parašyk kas toks gal tas pats žmogus.
Tik aš ne visą sumą sumokėjau, pirkau iš mainyk.lt ten kas trečias vartotojas aferistas.
Simas Matutis tas veikejas, suma kaip ir nedidelė, bet pats tas principas, kad apgaudinėja. Iš šilalės jis, kaip supratau pardavinėja daugiaų daigtų vežtų iš vokietijos, bet va papuoliau ir nusvilau
Simas Matutis vagis
Tegu google randa tokias temas dar saskaitos nr paviešink
Grynas kaimas... https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
Inproof jei turi visus duomenis eini į policiją ir viskas. O tada jau greitai atsiras visi tavo pinigėliai ir pardavėjas bus padėtas į savo vietą.
Na šiaip taip pavyko susisiekti su tuo veikėju... Dievagojasi, kad stiprintuvą išsiuntė, paprašius pateikti betkokius įrodymus nebetūrėjo ką atsakyt. Sakiau eik ir bandyk pašte aiškintis, jie vistiek pildo kažkokius popierius ar ką, kad ir neregistruota siunta. Prižadėjo ryt ar poryt išsiaiškint mat jų kaime neilgai paštas dirba. Žiūrėsim kaip čia gausis.
Omsonas suma didelė? Kaip policija reagavo į tokius reikalus ?
pala pala, jei siunti neregistruotu paštu, tai gavėjui reikia eit pačiam į pašto skyrių pasiimt prekės ir apie jos atėjimą niekas neinformuoja. Tai gal tavo prekė pašto skyriuje?
Blogulis siuntimą darė pardavėjas, nors aš ir sakiau, kad siūstų registruotu, bet jis išsiuntė neregistruotu.
Liveris, ne betkokiu atvėju turi atnešt lapuką, nesvarbu registruotu ar ne.
NA man ir buvo bajeris, šogerka iš vilniaus siuntė dukrai batus. Laukėm laukėm nieko, nueinu į paštą, sako jo yra, nes neregistruotas paštas nieko nepranešam. Na jei pasitikrintum pašte manau nieko blogo nebūtų.
Nu reiks užsukt ryt, būtų smagu jei toks atvėjis būtų... Man nė karto nebuvo pasitaike, nesvarbu registruotas ar ne.
Nesuprantu aš tokių... Tai ir baudžiamojon atsakomybėn galima patraukti už grasinimus. Ir ką jis tau padarys ? Gal atveš daigtus norimus...
Nieko jis neatveš, nes jau teistas ir toliau tą patį daro, šiandien parodė man jo bylą visas sąrašas nusikaltimų. Jam turbūt viskas vienodai jei pateikia netgi tikrus dokumentus ik nesuprantu ką jis laisvėje dar veikia.
asmens kortelėje taip atrodo (nuotraukos pašalintos, tai pažeidžia LR įstatymus)
dabar žymiai stambesnis ir trumpais plaukais
Last edited by Artūras-M; 2013-08-10 at 01:15 PM. Priežastis: Moderuota
Kaunietis ?
O tai ko mentai jo nesemia? jei visus duomenis turi ir t.t.?
Taigi mano situacija kolkas negerėja. Nuėjus į paštą pasakė aiškiai, kad betkokiu atveju lapukas turi atkeliauti. O siunta atkeliauti max per 5 dienas. Pardavėjas pranešė, kad siuntą išsiuntė 01.26 diena. Tai jau praėjo stipriai daug laiko... Na žiūrėsim kaip toliau čia viskas vyks...
Įsivaizduokit koks apsurdas. Aišku stiprintuvo aš negavau. Pardavėjas nebeatsiliepia, na nuleidau rankas. Praėjo kiek laiko šiandien žiūriu taspats stiprintuvas topačio žmogaus pardavinėjamas.... Nebegaliu vėl nervai visi sukilo. Nebūtų taip toli tai pats nuvažiuočiau ir išsiaiškinčiau. Net nežinau ką čia dabar daryt su juo...
o tai kuriame jis mieste sėdi?
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Rietave/Šilutej..
Nu neatlaikė nervai, ir situaciją gelbėja facebookas... Iš tu nervų pasiunčiau pora žinučių jo pusseserėms iš fb draugų, nes pats buvo užtagines.... Po kelių minučių pats parašė. Dabar jau sako, kad pinigus perves.
http://www.autogidas.lt/rockford-fos...-15551077.html
Čia skelbimas. Beja skelbime parašyta, kad stiprintuvas puikiai veikiantis, nors ištikro jis net neveikia.... Nors man pardavė jį iž 60lt dabar pardavinėja už 120... 93m gimio jis... Tai tiek ten to protelio...
Nu, nu, ne su metais protas ateina, kiti invalidais gimsta ir miršta paprasčiausiai reikia, kad kasnors nuvažiuotų pasiimti to stiprintuvo ir viskas. O tikėtis, kad atiduos pinigus kai stūmė ragus ir po savaitės įmetė vėl pardavinėt tą stiprą.. kvaila.
Na man pasibaigė viskas gerai, atgavau savo pinigus, tiksliau pats savo noru pravedė net raginti nereikėjo Pasirodo pareigūnai kai nori tai gali greitai tokias problemas išspręsti.
P.s. pinigus gražino, FB vardą pasikeitė, bando slėptis ir toliau pardavinėti daigtus.
Jei matai , kad tas pats žmogus melagingai pardavinėja, tai pranešk policijai.
tai va mane irgi šitas sukčius apgavo, prieš dvi dienas pavedimą padariau,ir laukiu. tik dabar susiprotėjau paieškoti apie jį informacijos.
Taspats Simas Matutis?
Bookmarks