+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 19 iš 19

Tema: Pxa-h700

Hybrid View

Blokuotas Inproof can only hope to improve Inproof can only hope to improve
    Registracijos data
    Jan 2011
    Amžius
    34
    Žinučių
    961

Pagal nutylėjimą

Nu aš lyginau iškart ant pasyvios sistemos be jokių procų ir mumbo jumbo stuff... Tai žemas registras labai panašus kaip ir visų alpine, bet viršutinis pas 9887 buvo daug ryškesnis. Moteriškas vokalas daug labiau atsiskleidęs. Klausant kokią technušką ar šiolaikinį popsą tai gal labai ir nesiskirtų. Man 9887 daug panašesnis į 9835 tik pastarasis čiut čiut nusileido viduriukuose. Na aišku čia mano čiut kreivom ausim klausant.

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

Citata Inproof rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nu aš lyginau iškart ant pasyvios sistemos be jokių procų ir mumbo jumbo stuff... Tai žemas registras labai panašus kaip ir visų alpine, bet viršutinis pas 9887 buvo daug ryškesnis. Moteriškas vokalas daug labiau atsiskleidęs. Klausant kokią technušką ar šiolaikinį popsą tai gal labai ir nesiskirtų. Man 9887 daug panašesnis į 9835 tik pastarasis čiut čiut nusileido viduriukuose. Na aišku čia mano čiut kreivom ausim klausant.
    suvestų tą procą mokantis žmogus geroj sistemoj rūkytų čia ne vienas, mes šitam forume iš esmės teoretikai/daiktų vergai/mėgėjai, o normaliai grojančios sistemos ne vienus metus apart 3 žmonių darbų taip ir neteko girdėti, ne daiktuose esmė...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės