Yra minčių parduoti šį grotuvą. Būklė puiki, groja pas mane.
Kaina 600lt
Kaunas
863566135
Absurdiška kaina už sutrintą ir be komplekto gerbiamasai![]()
Last edited by Inproof; 2013-02-27 at 09:48 AM.
Va tu matai kokia problemą radai... Kaip galėčiau išpikti savo kaltę?
Iškeliavo į Angliją
Vėl turiu![]()
Bumerangu grįžo?Žinok, labai dera prie tavo magės mano Focal. Gal norėtum?
![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Kad aš jos taip ir nebuvau pardaves. Draugas buvo išsivežes į angliją, su mintim jei kas ebay gera kainą pasiulys, kad nereiktu siūsti. Čia vienam dalyviui reikėjo tai parkeliavo atgal, bet jau nebereikia jam.
matyt rimtas dalyvis![]()
groja kaip iš kibiro
Ale domisi Lietuvaitis. Jei kažkas laimėjo tai būtinai turi būti parduota? Laimėti žinok gali ir savas žmogus nemanai? Ir dabar ji sėdi ebay ir taip pat bus parduota tik tada jei gausiu norimą sumą.
Nežinai tu kokių fintu su ebay galima pridaryt...
Ponas pats tą patį darai. Aš mielai parduočiau lietuviams daigtus, bet kai užsienis siūlo daug geresnes kainas tai taip ir gaunasi. O su šita alpina buvo taip, kad nesurinkau net arti sumos kurios norėjau. Dabar kadangi international tai jau po pirmos dienos suma yra padoresnė.
[QUOTE=Inproof;150644]Ponas pats tą patį darai.
nu-manęs Tu tikrai nepažysti ir nelabai turėtum žinoti ką ir kaip aš darau...paprasčiausiai užp... kartais,kai Tave paskutiniu momentu permuša kitas "dalyvis" arba kaina užkyla iki nesamonės,o finale daiktas pardavinėjamas vėl arba kažkur kitur...
![]()
Aš šnekėjau apie postų rinkimą. Žinau, kad tie bidinimai yra negražu, bet aš gi dranas lietuvis nabagas.Šį karta tikrai kažkas džiaugsis geru grotuvu.
Bookmarks