Nenorejau kurti naujos temos,tad noriu paklausti ar kondikas skleidzia koki garsa,nes atsukus daugiau garso jis man pradeda skleisti garsa kaip cypima ,pipsejima,prisuki garsa ir nustoja??????
Nenorejau kurti naujos temos,tad noriu paklausti ar kondikas skleidzia koki garsa,nes atsukus daugiau garso jis man pradeda skleisti garsa kaip cypima ,pipsejima,prisuki garsa ir nustoja??????
kai kurie kondikai turi schemoje zumerį ,kuris pradeda pypsėt ,jei įtampa žema
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Mates esu vadinama kontroleri Caliber gamintojo puslapyje, tas daikciukas rodo itapa,ir jei kritus iki tam tikros ribos atjungia stiprintuvo "remote" taip isjunkdamas stipriu.
aisku sis variantas geriausiai pasiteisna, jei daznai muzikele klausoma uzgesintoje masinoje, o poto dar ta masina norima uzkurti ir sekmingai vaziuoti....![]()
Maniskis Brax prie 10 voltu ir zemiau pradeda cypauti
nu tai nieko blogo , kad jis cypauja?
tai kad cypauja gerai. Blogai kad iki tiek akuma iskrauni, veliau gali neuzsikurti...
Bookmarks