ir kas taip primelavo?lexis link=topic=2189.msg87210#msg87210 date=1219761313 rašė čia:
tai as suprantu kad negamina Onu ir supratau kad man neverta jo detis tada. man kaip sake kad akuma ne taip greit nusodina.
ir kas taip primelavo?lexis link=topic=2189.msg87210#msg87210 date=1219761313 rašė čia:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
as jeigu buciau tavo vietoje pabandyciau nuimti visa elektronika nuo kondiko (zinoma pries tai isitikinus kad ji neveikia) ir pajungti tiesiai :supz:
as jau turejau tokia ideja pabandyti, o tai tikrai taip galima Omarchius link=topic=2189.msg87224#msg87224 date=1219771780 rašė čia:
![]()
O cia rimtai tie lcd daug elektros ima? pats turiu pioneer x1 tai jis labai daug ima? tingiu jungtis ampermetra![]()
na taip, galima, tik jeigu jis neikrautas, tai jungiant daug ziezirbu bus :!:
na mane itikino kad daug neima lsd su dvd. tikiuosi taip ir bus O![]()
nesitikek, o pasiimk testeri ir pasimatuok, negi taip sudetinga? srovei pamatoti 5 minutes (nu 10min max) o masina stumdyti, ar nauja akuma pirkti paskui...
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
tai kad nera ka matuoti. nei dvd grotuvo nei kondiko neturiu. zadu isigyt dvd tik O![]()
nepergyvenk. tuoj dienos šviesą išvys kontroleriai kurie stebi akumo būklę ir neleidžia iškrauti žemiau nustatytos ribos. (aiwaras žadėjo greitai pradėti gamybą) įsidėsi ir galėsi nesukti sau galvos.lexis link=topic=2189.msg87365#msg87365 date=1219936879 rašė čia:
+37061857133 edmas
šiaip tai tokie kontroleriai jau senokai išvydo dienos šviesą ... nu tik kad ne aiwaro gamybos ... Bet jei atsiras lietuviško produkto - rinksimės vietinio gamintojo :smt023Edmas link=topic=2189.msg87597#msg87597 date=1220348928 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
žinom naudojam... bet laukiam lietuviško ekologiško produkto :supz:Gincė link=topic=2189.msg87672#msg87672 date=1220422977 rašė čia:
+37061857133 edmas
Nenorejau kurti naujos temos,tad noriu paklausti ar kondikas skleidzia koki garsa,nes atsukus daugiau garso jis man pradeda skleisti garsa kaip cypima ,pipsejima,prisuki garsa ir nustoja??????
kai kurie kondikai turi schemoje zumerį ,kuris pradeda pypsėt ,jei įtampa žema
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Mates esu vadinama kontroleri Caliber gamintojo puslapyje, tas daikciukas rodo itapa,ir jei kritus iki tam tikros ribos atjungia stiprintuvo "remote" taip isjunkdamas stipriu.
aisku sis variantas geriausiai pasiteisna, jei daznai muzikele klausoma uzgesintoje masinoje, o poto dar ta masina norima uzkurti ir sekmingai vaziuoti....![]()
Maniskis Brax prie 10 voltu ir zemiau pradeda cypauti
nu tai nieko blogo , kad jis cypauja?
tai kad cypauja gerai. Blogai kad iki tiek akuma iskrauni, veliau gali neuzsikurti...
Bookmarks