Nakamichi
sveki.
Problema yra tame - kapitaliskai is pagrindu atnaujinu savo esama garso sistema. reikalingas cd grotuvas. Susiduriu su labai siauru pasirinkimu ir dazniausiai apsiribojama tiktai stendu. Planuoju ysygyt gera cd grotuva kurio tikrai nenoreciau praejus metam keisti. kaina - uz gera daikta negaila ir moket bet f1 neykasiu. :lol:. muzika klausoma chill out, relax, kartais tenka pageniuoti.
kol kas planuojama busima komplektacija RS Audio Tec serija arba Rainbow Vanadium serijos priekis, stiprintuvas xetec gravity. Arba morel elate serija su genesis. Apie suba dar negalvojau. bet tikriausiai bus kazkas is Jl audio.
Tai vat noreciau kad padetumet man issirinkti. pasiulymus siusti i pm. o pamastymai labai laukiami cia.
thx
Nakamichi
Vien grotuvas sistemoje negroja,groja visi sistemos komponentai.Jeigu nori geros sistemos kreipkis i instalerius ir su jais derinkis biutzeta ir sistemos sudeti.Ne visi geri daiktai tarpusavyje dera,apie tai reik tureti patirties.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
montuosiu pats"Artūras S" rašė čia:
todel ir norejau pasikonsultuoti su specais, nes zinau kad gali kazkas nederet
Kai pasakai "montuosiu pats", profesionaliems instaleriams dingsta entuziazmas konkrečiai patarinėt. Robertas G. laikai jau praėjo...... :-D"Rycka" rašė čia:
P.S. Pasigirk Rycka, jog turi jau patirties varžybose, kad ne vakar gimei.
NA is klausimo suformulavimo jau turi but aisku kad ieskau konkretaus rezultato."Svajūnčikas" rašė čia:
Dabar as ieskau cd grotuvo, tik kad niekas nenori pagirt kokio nors ar netgi to pacio produkto kuri patys pardavineja. As nepardavineju grotuvu todel ir prasau pagalbos tu kurie galbut rimciau su kokiu nors modeliu susidure. Asmeniskai as su alpine produkcija nelabai pazystamas. Todel is alpine produkcijos esu nusiziurejes 2 variantus 9835 ir 7998. toliau jvc sh910...1,2,3,4. denon ar nakamichi ekstra atveju :P . Dar galbut Ural concertR. na vienu zodziu truputy pasimetes nes savo ausim nera tokios galimybes isitikint :cry:
Pas mane JVC KDSH77R. Bijau leptelti nesamones, bet jo viduje berods dalis nakamichi "smegenu". 450 lt atgroja.
na man reikia kad 1k $ atgrotu"Jonas" rašė čia:
na tema jau baigta. pasirinkimas padarytas
Ir ka pasirinkai?![]()
prasideda is D raides"Tesla" rašė čia:
![]()
gal koks DENON?
gal..... :lol:"Tesla" rašė čia:
O tavo pioneerius pas mane neblogai apsigyveno.. :-D kolkas man gerai ir su juo!
ai tai tu apacioj?"Tesla" rašė čia:
_
aha, as.. :roll:
Bookmarks