sveiki noreciau susideti kokybiskus komponentus i prieki masina butu wv golf 4,nusiziurejau focal 165 krx2 bet tada stiprintuvas,nukentevu lesomis gal ira daugiau panasiu variantu gali buti ir pigesni komponentai svarbu kokybe ir kaina,kad atitiktu
Privalai žinoti, ko tikiesi iš rezultato. Tai susiję su konkrečios akustikos skambesio charakteriu , plius grotuvo skambesys. Antra - nepamiršk vibrogarso izoliacijos įtakos. Trečia - rasti pareiškimai internete kad tas ar anas
" gerai groja " kartais prasilenkia su tikrove.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
magas bus 9887r
subas jl audio 12w3v3-4
moboklokas subui 500/1
garso,vibro izoliacija butinai darysiu
tai telieka komponentus man issirinti ir stiprintuva jiems,galima ir uz 600 ar 1000lt komponentus,man tai neturi labai didelios skirtumo noriu kokybisko garso,muzika klausau klubine dar rusiska popsa lt dainusku.beje aparatura dar visa tik bus perkama tai,jei kur ce ko neuzmaciau gal kas isparduoda savo koki komplekteli netycia aciu Vilmantai uz pagalba
su tokia muzika reikia ne kokybiško priekio, o tiesiog stipriai pikto, kad bent valintų
groja kaip iš kibiro
Kokie rainbow su šita alpina atliks darba labai puikiai dar paderinus koki twisteriuka išvie bus smagu. Čia iš savo varpinės šneku, nes aš turėjau tokius derinukus, bet stengiuosi padaryti beveik priešingai. Alpina rainbow ir koks twisteris ar jl e4300 gaunasi labai piktas ir agresyvus derinukas. Bet čia tik mano nuomone. Visokiai popsuhai ir kitai populiariai muzikai labai tiko tokie derinukai. Viskas kas arčiau sq negrojo.
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=15631
griebčiau nesukes galvos stiprių ir midus
Na čia aišku prisidėjo ir man patinkančio garso sąvoka, bet pasikeitus stiprituvą ir akustiką į panašios kainos geresnių gamintojų daigtus tokius kaip scan speak ir xtant išgirdau daug malonesnį garsą kuris buvo visom prasmėm artimesnis sq. Kad ir vakar lyginau senus scan speak priešbosius su irgi gan senais rainbow popieriniais dar. Rainbow turi daugiau atakos, greičio, bet groja aukščiau, garsas yra prisirišes, o scan speak truputį lėtesni bet daug labiau gilesni ir groja žemiau. Stiprinimas buvo taspats. Čia aišku dar galima išgaut skirtingus rezultatus nuo montavimo, bet lyginimas buvo toks paprastas. Tai ir sakau, rainbow grojo geriau populiariają muziką o scan speak viską darė švelniau.
+37061857133 edmas
tai taip iseina,geriau deli komponentus alpine tyre spr,ir jie tiktu prie alpine cda 9887? o kaip del zemu daznio garsiakalbio gal,kad ka parekomenduos
Čia pats sugalvojai kaip išeina.
Nu aš tapatį pagalvojau perskaites tavo postą... Iš kur tu tuos alpine ištraukei ?
P.s. Beto aš tika paaiškinau, kad rainbow komponentai tavo poreikius atliks puikiai.
Visu pirma, rašyk kaip lietuvis.
Antra, nenorėk kad čia kas nors imtu pritarinėti Tavo pačio sumanymas
Trečia, netingėk pasiskaitinėti, šiame forume labai daug informacijos apie akustiką.
Ketvirta, čia ne klausimų atsakymų šou, todėl sekantį karta būk malonus sukonkretink klausimus (jei jų kils gerai pasiskaičius), o ne "ar užsigeri pienu keturis rūkytus karšius?"
Penkta, rinkis viska "Alpine" ir gausi "respekto" tašku nuo draugų. (Juokas)
Bookmarks