Lietuvoje (buvo iki balandžio 16d. 20 val.)
Prancūzijoje
Na iš "Duomenų centro" naudoju smail.lt paslaugą splius'o abonentam, ftp ir web free 100 mb. Tai per kelis metus buvo kokius 5-6 kartus palužęs neilgam.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Va kaip tik tsakant "ant žodžio" smail.lt smigęs
Ir man tika išvis neveikė.
Turbūt nelaukit gegužės 05-14d. ir kraustykit atgal į Prancūziją forumą.
Jungiantis iš Meksikos sutrikimų nepastebėjau (nors internetas čia nekoks) Gal tiesiog pataikiau, nes retokai beprisijungiu.
Tiek diena tiek vakare lagina. Anksciau viskas ore buvo. Norvegija
Taigi, perkėliau atgal į Prancūziją..... Prašau toliau palikite atsiliepimus. Kol kas Lietuvoje esantis serveris nukreipia į Prancūzijoje esantį serverį, rytoj jau bus pilnai pasiekiama tiesiai. Jeigu kam iš Lietuvos smarkiai papblogės, duokite žinoti.
Man kolkas jau ent dabar vartosi ore, nors ir sėdėjau tam pačiam tinkle būdavo blogiau
Veikia kaip vėjas
O man taip ir nusvyra rankos, Lietuvoje atseit super kanalai, tuo tarpu perkeltas forumas normaliai neveikia.
Šiandien ryte kaip tik kalbėjau dėl forumo Duomenu centre, sakė neaišku koks planas buvo paimtas ir t.t. Kai forumo nebera tenai nieko daugiau nebepažiurės.
Dabar pastebėjau, kad forumukas sedi OVHe kurie teigia turintys normalią šlangą
kodėl tuščiais, traceris:
15 51 ms 49 ms 50 ms lambda.serv.lt [178.33.192.37]
ripe.net
inetnum: 178.33.192.32 - 178.33.192.63
netname: SERV-LT-HOSTING-GB
descr: www.serv.lt
country: GB
route: 178.32.0.0/15
descr: OVH ISP
descr: Paris, France
origin: AS16276
mnt-by: OVH-MNT
source: RIPE #Filtered
ar tu ne tą turėjai omeny?
Tai tau Duomenų Centras pasakė, kad organizuos hostingą i-klubui?
Nea kalbėjau su paprastu praktikantu, kuris tik nesenai pradejo darbuotis.
O jei reikia galima ir su seniais pakalbėt kokios ten bedos, tik reikia, kad kas nors suktusi tenai, kad galėtu kažką diagnozuot.
Bet šiam momentui, jokių priekaištų dėl veikimo
Tai tu geriau ir nesitark nieko
Chebra, aš jūsų prašau tiktai pasakyti ar gerai veikia ar blogai, neprašau nei pinigų, nei ieškoti man paslaugos teikėjo. Aš pats teikiu šias paslaugas....
Dabar vėl veikia be problemų. Nes pora dienų atgal, kartais 20 sek. kraudavo kiekviena paspaudimą.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Nu pas sraiges geriau sukasi
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Apylygiam balsavimui turbūt daug kam patriotiškumas suveikė, kas ir tau kaip supratau buvo.. O dėl Lietuvoje teikiamų paslaugų kokybės, tai pučiamas burbulas, nes dažniausiai būna daug pažadų, o kokybė nuvilia.. Arba kokybės norint geresnės, kaina tampa kandi, kur pas svetimtaučius visai kitas reikalas.. nu žodžiu..
Beje pastebėjęs iš nedideles patirties, tai kainos ir kokybės santykiu, pas Prancūzus aukso viduriukas, bet čia gal dar ir nuo paslaugos produkto priklauso (man dažnai tekdavo pasiieškot win vps).
IMHO forumas dabar veikia puikia
Na dabar forumas sukasi super. Pas mane labai greitas netas, tai puslapiai vartosi net pašokdami. jokių striginėjimų.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Na smagu skaityti, man čia irgi geresnis rezultatas gaunasi, nors mano internetas paprastas DSL....
na man ir sukasi normaliai.
Puikiai sukasi.
Bookmarks