Apklausos rezultatai: Kur toliau turi veikti forumas (dabar esame Prancūzijoje)

Vertintojai
42. You may not vote on this poll
  • Lietuvoje (buvo iki balandžio 16d. 20 val.)

15 35.71%
  • Prancūzijoje

27 64.29%
+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 57

Tema: Forumo perkėlimas į Lietuvą

Hybrid View

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Na kentėti jeigu ir reiks, tai trumpai, kol įsitikinsime kad tiekėjas negali suteikti nieko geriau. Šį serverį išnuomavau bandymui, jame kol kas tik vienas forumas ir sukasi. Aš taip pat pastebiu, kad momentais piktybiškai stabdo, panašu perkrautas tinklas. Man gerai būtų kaip galima daugiau atsiliepimų, kad suprasti ar verta žaisti ar ne. Aš turiu pakankamai resursų Prancūzijoje, Vokietijoje, o ir Lietuvoje dar kitoje kompanijoje yra. Tik norisi kažkaip remti lietuviškas firmas, ne užsienio....
    Dėl Tapatalk, suprantu, kad atėjo tapšnoklių era ir reiks su tuo susitaikyti. Yra planas keisti forumo licenziją į versiją, kurioje pilnai integruotas tapšnoklių palaikymas. Šiek tiek su biudžetu reiks susidėlioti, nei daug nei mažai, licenzija ~1300 Lt
    Konkrečiai su Tapatalk nenoriu susidėti, tai papildoma licenzija ir papildomas galvos skausmas, nes tai priedas, o ne integruotas/garantuotas vBulletin produktas...
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Naujokas 4iuk4e is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2011
    Vieta
    Tarp Vilniaus ir Kauno bokštų
    Žinučių
    98

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Na kentėti jeigu ir reiks, tai trumpai, kol įsitikinsime kad tiekėjas negali suteikti nieko geriau. Šį serverį išnuomavau bandymui, jame kol kas tik vienas forumas ir sukasi. Aš taip pat pastebiu, kad momentais piktybiškai stabdo, panašu perkrautas tinklas. Man gerai būtų kaip galima daugiau atsiliepimų, kad suprasti ar verta žaisti ar ne.
    Kaip suprantu labiausiai stringa vakarais, kai daugiausiai vartotojų ir serveris nesusitvarko su srautais..

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės