Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 130

Tema: kiek verta alpine f1 7990r?

Threaded View

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata muzotonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Citata eXtreme rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Bereikalo Mirka tu taip kalbi. Povilas teisus Kiekvienas garsiakalbis turi savo fizikines savybes. Todėl viduriukas bus "lėtesnis" už aukštadažnį dėl fizikinių/mecheninių savybių. Procesorius gali užlaikyti signala tam tikra laiko trukmę.
    Aš žinau ka kalbu ir žinau, kad garsiaklbiai turi skirtingas savybes, ir butent tų savybių JOKS procas pakeisti negali. Tai tu gali pavėlinti signalą vienam garsiaklbiui, bet jo atkurimo greitis no to nepasikeičia, o pasikeičia signalo atėjimo laikas tam tikrame erdvės taške. Čia galima paprastai paaiškinti pvz. vienas feraris 100km/h paima per 4 s, o mano kibiras per 8, tai jeibu mano paleisim 4 s ankščiau, tai tam tikrame laiku jie abu bus pasieke 100 per 8 s nos vienas ir stovės o kitas visa laika važiuos, bet mes ju laiku nepakeitem vistiek vienas per 4 kitas per 8.
    Citata muzotonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nematau prasmės ginčitis, kad procas gali sulėtinti arba pagreitinti garsiakalbio fronto atkurimą.
    Fizika yra fizika.
    Taip, procesorius nekeičia garsiakalbio techniniu/fizikinių parametrų. DSP procesorius apdoroja signalą skaitmeniniame būvyje. Kaip aš supratau, Povilas būtent tą ir tūrėjo omenyje, kad dėl skirtingų garsiakalbių fizikinių savybių konkrečiai ir siauriai imant kalbama apie difuzoriaus svori, kas įtakoja greitį garsekalbių pozicija/atstumą iki klausytojo bei vienaskito atžvilgiu. Su DSP procesoriu galime tik užlaikyti signalą skirta tam tikrai garsekalbių grupei ar vienam garsiakalbiui.
    Aš supratau taip
    Last edited by Artūras-M; 2013-04-18 at 11:47 AM. Priežastis: Cituokite normaliai, užsiknisau taisyti. Citatos pradžia yra [QUOTE ] pabaiga [/QUOTE]

Bookmarks

Rašymo taisyklės