Priimk kaip oficialią informaciją iš LT Alpine atstovo. Galėčiau duomenis patikslinti, pas oficialų ir vienintelį Alpine LT distributorių, tačiau nemanau, kad aš smarkiai suklydau. O žinau todėl, kad pirmasis šis aparatas į Lietuvą buvo importuotas mano iniciatyva ir su tuometinio mano partnerio Šarūno palaikymu, laikytas kaip demo Audioprojektuose. Vėliau atsirado mano mašinoje, vėliau kitoje
Antrasis taip pat praėjo per mano rankas ir yra pas kitą šio forumo narį, tačiau ne Lietuvoje. Daugiau CDA 7990 mano turimomis žiniomis nebuvo importuota, buvo tik įvežti neaiškiais kanalais.
Greičiausiai kiti šie grotuvai yra 50/50% vogti. Užsienyje maitekų niekas toli nenukiša, jie guli šalia aparato.
Visi aparatai prieš F1 rūko nuošaliame kamputyje. Gal tik Alpine 7909 su išoriniu DAC gali konkuruoti. Tavo parašas taip pat rūko, tik gal ne kamputyje, o ant laiptų, giliai susimastęs kodėl taip nepasisekė. Realiai koncepcija McIntosh kaip ir teisingesnė, nors apskritai žiūrint radisto akimis, galima ginčytis...
Lyginau šį modelį su ne vienu buitiniu, taip pat ir su Marantz CD 73. Nedaug pralošė pastarąjam....
Taigi mindosy, negalvok kad aš senas ir jau pelių negaudau
Dėl ~300 vnt., šitas skaičius gautas iš oficialaus distributoriaus, jau nustojus leisti šį aparatą. Man sunku ką nors pasakyti...
Bookmarks