Keletas patikslinimu:
300 vientų buvo išleistų jubiliejinių Alpine 7909, su variuotu korpusu ir ant kiekvieno korpuso buvo iskaltas numeris (PVZ.: 001/300)
Alpine CDA7990R kiek buvo išleista niekas nežinones serijinio numeriuko skaitmenu daug, kaip kad prieš tai išleistų 7909 su "stalčiumi"
Galiu patikinti prie 7909 jokio išorinio daco pajungt negalima. Gamintojas to nenumatęs. Žinoma turint radioelektroninių žinių galima padaryt praktiškai viska, tik kitas klausimas ar verta?
Alpine 7909 turi BB PCM1700/PCM1701 dacus kurie buvo vieni is pirmųjų monolitinių dacų panaudotų cd grotuvose, nekalbu apie monolitkes 54 kurios buvo aptiktos ~84 sonkose, kas idomiausia kad panaudota viena monolitke bei logine schematika paskirstanti i L ir R kanala. Is principo nelabai idomus 1700/1701 dacai bent jau man, aš asmeniškai jų nepriskiriu prie "grojančių" skaitmeninis filtras SM5813 velgi sutinkami pas "dinozaurus".
Alpine 7909 iki Alpine CDA7990 tecnologiniu lygiu tai tas pats kas zaparoziečiui iki mersedeso.
Kadangi labai opi ši diskusija vyksta visur forumuose, o nepaslaptis kad pas mane vienokiais ar kitokiais budais karts nuo karto atgula cd grotuvai dėl tam tikrų priežaščių ant "operacinio" stalo.. profilaktikai atgulė ir 7909 pasilyginau su savuoju 7990.. išvada paprasta amžina atilsį 7909..
Alpine 7990 ypatingu detalių nereikčia aplamai nesupratau komentaro, gal pats oponentas sukonkretins. Lazeriu po šiai dienai galima gaut net naujų. Žinoma ne Lietuvoj. Ekranas kuris po tam tikro laiko nebešviečia, šia problema išsprendžiau. Šiai dienai jau 3 vnt. vargšselių atgaivitų amžiams.
Bookmarks