+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 130

Tema: kiek verta alpine f1 7990r?

Hybrid View

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Keletas patikslinimu:
    300 vientų buvo išleistų jubiliejinių Alpine 7909, su variuotu korpusu ir ant kiekvieno korpuso buvo iskaltas numeris (PVZ.: 001/300)
    Alpine CDA7990R kiek buvo išleista niekas nežino nes serijinio numeriuko skaitmenu daug, kaip kad prieš tai išleistų 7909 su "stalčiumi"
    Galiu patikinti prie 7909 jokio išorinio daco pajungt negalima. Gamintojas to nenumatęs. Žinoma turint radioelektroninių žinių galima padaryt praktiškai viska, tik kitas klausimas ar verta?
    Alpine 7909 turi BB PCM1700/PCM1701 dacus kurie buvo vieni is pirmųjų monolitinių dacų panaudotų cd grotuvose, nekalbu apie monolitkes 54 kurios buvo aptiktos ~84 sonkose, kas idomiausia kad panaudota viena monolitke bei logine schematika paskirstanti i L ir R kanala. Is principo nelabai idomus 1700/1701 dacai bent jau man, aš asmeniškai jų nepriskiriu prie "grojančių" skaitmeninis filtras SM5813 velgi sutinkami pas "dinozaurus".
    Alpine 7909 iki Alpine CDA7990 tecnologiniu lygiu tai tas pats kas zaparoziečiui iki mersedeso.
    Kadangi labai opi ši diskusija vyksta visur forumuose, o nepaslaptis kad pas mane vienokiais ar kitokiais budais karts nuo karto atgula cd grotuvai dėl tam tikrų priežaščių ant "operacinio" stalo.. profilaktikai atgulė ir 7909 pasilyginau su savuoju 7990.. išvada paprasta amžina atilsį 7909..
    Alpine 7990 ypatingu detalių nereik čia aplamai nesupratau komentaro, gal pats oponentas sukonkretins. Lazeriu po šiai dienai galima gaut net naujų. Žinoma ne Lietuvoj. Ekranas kuris po tam tikro laiko nebešviečia, šia problema išsprendžiau. Šiai dienai jau 3 vnt. vargšselių atgaivitų amžiams.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata eXtreme rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Galiu patikinti prie 7909 jokio išorinio daco pajungt negalima.
    Netikink to, ko nežinai. Mums žinomose versijose tikrai neįmanoma jungti išorinio DAC, tačiau ši serija turėjo išorinį DAC 3900.
    http://carhifi.fr.yuku.com/topic/564
    Aš kažkada taip pat galvojau, kad nebuvo 7909 su išoriniu DAC'u, tačiau buvau įtikintas bendraudamas ne su vienu tokį komplektą turėjusiu. Deja, tai ne lietuviai, tačiau praėję Rusijos EMMA ir IASCA varžybas, be to pakankamai kieti meistrai. Komplektas nesukombinuotas, tačiau jau išėjęs iš gamyklos. Keista tik viena - man lyg ir sukasi, kad tai 7909J - Japonijos rinkos JUBA. Detalių neatsimenu. Jeigu remtis tų vaikinukų nuomone, ši 7909J su išoriu DAC už CDA7990R groja geriau. Nuo tolesnių komentarų kokybės klausimu, susilaikau, šio savo rankose neturėjau. Be abejonės, CDA7990R yra tobulas aparatas automobilio lygmenyje, jo tiuninti nereikia, užtenka tik sukomplektuoti likusią sistemos dalį. Ir tie kurie vaidina tiuninę, yra tuščiagalviai pagyrūnai.
    Taip pat kažkada esu užsiklausęs ir Giedriaus iš Jungties (nuo 1996 metų oficialus Alpine distributorius Lietuvoje) apie egzistavimą 7909 su išoriniu DAC. Kiek pamenu, jis remdamasis jam prieinama informacija atsakė taip, buvo skirta Japonijos rinkai. Toliau į buvo/nebuvo diskusijas veltis nenoriu.
    Tik eXtreme, susimildamas galvok ką rašai. Jeigu aš kalbu apie originalius daiktus, kurie buvo mano (mano klientų užsakymu) oficialiai atkeliavę į Lietuvą, tuo tarpu tu kalbi apie ebay/vogtus/perpirktus ir realiai neturėdamas jokios autentiškos dokumentacijos. Šį forumą, Jūsų padedamas, aš stengiuosi išlaikyti tokiu, kad jame bent jau kertiniais klausimais būtų pateikiama 100% patikrinta informacija. CDA 7990R, remdamasis savo patirtimi, aš priskiriu prie absoliučiai geriausių kada nors pagamintų automobilinių grotuvų, tačiau negaliu atmesti to fakto, kad CDA7990R atsirado kaip pamaina 7909. Beje limited versija buvo išleista 2001 metais, pasitikdama CDA7990R. Taip pat negaliu atmesti to, kad 7909j su išoriniu DAC 3900 groja geriau už jaunesnį brolį.
    Beje taip pat galiu pasididžiuoti tuo, kad 2001 metais savo rankose laikiau pirmą į Lietuvą patekusį F1 #Status. Tai svajonių aparatas, tačiau vis tik šiandien, automobiliniai audiofilai jau turėtų eiti kitu keliu.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Rašytojas skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer will become famous soon enough skiesflyer's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2009
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    475

Pagal nutylėjimą

Lazeri F1 ir šiandieną galima vis dar nupirkti. Tiesa ne iš Apline sandėlio.
    http://www.ebay.com/itm/NEW-OPTICAL-...item53f5405535

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata skiesflyer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Lazeri F1 ir šiandieną galima vis dar nupirkti. Tiesa ne iš Apline sandėlio.
    Tai atsiras tokių... pas mane patį dar guli snukučio priekis, galas, rankenėlė dar keletas smulkmenų, gal susigadys kada nors
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Super Moderatorius Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas will become famous soon enough Ernestas's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    53
    Žinučių
    2,412

Wink

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Чукча не читатель, чукчя писатель ....
    Manau 30 dienų atostogos nuo rašymo, bus pakankamas terminas rasti šioje temoje kur aš paminėjau informacijos šaltinį.
    kadangi diskusija jau pasiekė Блюзмобил'io lygį, gal visdėlto reiktų tolerantiškiau žiurėt į sekundinį emocijų protrukį.......
    nes prarandame pašnekovą tikrai patyrusį tam tikrose srityse (pažystu asmeniškai kaip ir beveik visi šio forumo senbuviai )
    čia Lietuva ir iš to išplaukianti emocinė būsena
    projektas procese:
    "JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
    "Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
    "Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
    "Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
    "Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...

Old School Car Audio

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės