Netikink to, ko nežinai. Mums žinomose versijose tikrai neįmanoma jungti išorinio DAC, tačiau ši serija turėjo išorinį DAC 3900.
http://carhifi.fr.yuku.com/topic/564
Aš kažkada taip pat galvojau, kad nebuvo 7909 su išoriniu DAC'u, tačiau buvau įtikintas bendraudamas ne su vienu tokį komplektą turėjusiu. Deja, tai ne lietuviai, tačiau praėję Rusijos EMMA ir IASCA varžybas, be to pakankamai kieti meistrai. Komplektas nesukombinuotas, tačiau jau išėjęs iš gamyklos. Keista tik viena - man lyg ir sukasi, kad tai 7909J - Japonijos rinkos JUBA. Detalių neatsimenu. Jeigu remtis tų vaikinukų nuomone, ši 7909J su išoriu DAC už CDA7990R groja geriau. Nuo tolesnių komentarų kokybės klausimu, susilaikau, šio savo rankose neturėjau. Be abejonės, CDA7990R yra tobulas aparatas automobilio lygmenyje, jo tiuninti nereikia, užtenka tik sukomplektuoti likusią sistemos dalį. Ir tie kurie vaidina tiuninę, yra tuščiagalviai pagyrūnai.
Taip pat kažkada esu užsiklausęs ir Giedriaus iš Jungties (nuo 1996 metų oficialus Alpine distributorius Lietuvoje) apie egzistavimą 7909 su išoriniu DAC. Kiek pamenu, jis remdamasis jam prieinama informacija atsakė taip, buvo skirta Japonijos rinkai. Toliau į buvo/nebuvo diskusijas veltis nenoriu.
Tik eXtreme, susimildamas galvok ką rašai. Jeigu aš kalbu apie originalius daiktus, kurie buvo mano (mano klientų užsakymu) oficialiai atkeliavę į Lietuvą, tuo tarpu tu kalbi apie ebay/vogtus/perpirktus ir realiai neturėdamas jokios autentiškos dokumentacijos. Šį forumą, Jūsų padedamas, aš stengiuosi išlaikyti tokiu, kad jame bent jau kertiniais klausimais būtų pateikiama 100% patikrinta informacija. CDA 7990R, remdamasis savo patirtimi, aš priskiriu prie absoliučiai geriausių kada nors pagamintų automobilinių grotuvų, tačiau negaliu atmesti to fakto, kad CDA7990R atsirado kaip pamaina 7909. Beje limited versija buvo išleista 2001 metais, pasitikdama CDA7990R. Taip pat negaliu atmesti to, kad 7909j su išoriniu DAC 3900 groja geriau už jaunesnį brolį.
Beje taip pat galiu pasididžiuoti tuo, kad 2001 metais savo rankose laikiau pirmą į Lietuvą patekusį F1 #Status. Tai svajonių aparatas, tačiau vis tik šiandien, automobiliniai audiofilai jau turėtų eiti kitu keliu.
Bookmarks