Atsiprašau įsiterpsiu, gal nieks nesupyks. Tai kam tada šitame 7909 komplekte reikalingas toks prabangus grotuvas kaip 7909 jei jis atlieka tik valdymo funkciją?
Atsiprašau įsiterpsiu, gal nieks nesupyks. Tai kam tada šitame 7909 komplekte reikalingas toks prabangus grotuvas kaip 7909 jei jis atlieka tik valdymo funkciją?
omsonass versija galima, tačiau man tie kas naudojo šį modelį su DAC, neminėjo kad tik su CD changeriu. Bet čia galvos neguldau, galėčiau žinoma bandyti rištis dėl sportinio intereso ir tikslinti, bet tai galvos skausmas.
7909 nėra super brangus aparatas, jo kaina tik 1200 USD, 90-siais tai tikrai nebuvo daug. Gerai pamenu, pirmas oicialiai nupirktas mano klientui CD 96 metais grotuvas buvo iš pačių pigiausių M-Bus, bet kaina viršijo 2 KLt. Kažkur dar pas save mačiau ~96 metų oficialių LT Alpine kainyną užsimetusį, galėsiu kada papostinti.
Be to, buvo labai aukštos klasės kasetiniai šios serijos, grojo puikiai. Bet to, tuo metu praktiškai visi CD labai šokinėjo važiuojant... dar puikiai atsimenu, kaip lakstėm po Kauną, norėdami įsitikinti, kad naujai pirkta Alpine visiškai nešokinėja. Kaip nebūtų keista, taip ir buvo.
Yra tik 1 ar du M-Bus'iniai CD changeriai su optiniu išėjimu, nelogiška mano manymu šiais laikais, CD kaip laikmena jau mirus....
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bookmarks