Nesuprantu, kodėl ieškote sprendimo su CD transportu? Kam to reikia? Jeigu jau ir norite kad kažkas suktųsi, tipo vinilo imitatorius, tai HDD naudokit
Aš net nesvarstau vargti su CD, tik bet kokia šiuolaikinė laikmena. CD lai lieka namams, gal būt vienam iš etalonų, kad būtų galima lyginti žinomą kokybę su naujai sukurta.
Dėl Hiraga, pasimaunat ant trumpo trakto privalumų. Paimkite rimtesnio stiprintuvo patį galą, ir išgirsite tai, ko nesitikite. Su šio tio stiprintuvais žaidžiau apie 79 -82 metus, paprasčiausiai praeitas etapas... Prieš kurį laiką, buvo manija kliedėti TDA7294 ir analogiškomis, dar STK.
O lyginant, pirmiausiai reikia ausis apšildyti su geru garsu, po to jungti testinius egzempliorius. Žinoma atjungti savo ambicijas ir sugebėti pripažinti, kad tavo pagamintas įrenginys prakiša kolegos arba serijiniam modeliui.
Beje, yra paprastas kaip dvi kapeikos Agejevo stiprintuvas, tik surinkite šiuolaikinėje bazėje ir manau natūralumu Hiraga nublanks, nežiūrint to, kad panaudotas operacinis. 1982 aš naudojau 574УД1 kapriznus karinės pramonės operacinius. Dabar panaudojus OPA604 su gerais tranzais rezultatas turi būti puikus, užteks ir AB klasės. Stiprintuvas užsiveda be jokių kaprizų. Pažaidus, galima operacinį pakeisti lempa, pilnai atsisakyti grižtamo ryšio. Yra daug panašių schemučių.
Kiek pamenu, cda-7878 buvo aukščiausias iki 7990 pasirodymo, taip kad... gal nereiktų smarkiai stebėtis. Atsiverčiam 2002 metų Alpine kainyną:
CDA-7990R - 10311 Lt.
CDA-7878R - 4124 Lt.
Taigi antras pagal kainą.
Ernestai, būsena čia ne prie ko, tačiau yra vietos, kur aš pats turiu pakankamai žinių, ir jeigu būdamas neteisus žmogus šoka į akis, tai argi to reikia? O aš forumo dalyvį vertinu pagal tai, ką jis rašo ir nesvarbu ar asmeniškai jį pažįstu ar ne. Šiuo atveju, pilnas perku/parduodu skyrius šio dalyvio arogantiškų postų. Tu gi senas vilkas, puikiai žinai ką aš turiu mintyje ir koks mano požiūris į tai, ką aš mintyje turiu![]()
Čia nieko asmeniško, kiekvienas forumo dalyvis turi dosje profilyje: Statistics ir ten keletas svarbių punktų. Matosi visas kelias. Gal vis tik kažkam reiktų
šiek tiek korektiškiau elgtis ir viskas bus ok? Šis forumas suteikia daug galimybių, taigi aš pageidauju, kad dalyvis prisidėtų ne tik perku/parduodu, bet ir arbatinukams, bei kitose srityse. Taip pat pageidaujama, kad tai nebūtų tik pasivaipymai (nors kartais ir jie labai padeda)
Vakar samoningai praleidau šį tavo postą, nes neturėjau kada gilintis. Šioje temoje, jis nepasakė absoliučiai nieko naujo, ar adekvataus. Užmetus akį čia, apie adekvatumą kalbėti apskritai nereikia. Galėčiau parašyti abai aštriai ir taikliai, bet paprasčiausiai mano paties savigarba neleidžia. Ernestas tvarkosi šioje dalyje, lai jis ir sprendžia.
P.S. Ernestai, šiaip, čia tavo valdos, daryk ką nori, man pofik, aš nieko šiame etape nepardavinėju![]()

Reply With Quote
Bookmarks