Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
skiesflyer, na aš klausiau ne vieną kartą, ką čia surašei ir rimtų instalerių daryta. Muzika skamba apgailėtinai, mano subjektyvia nuomone. Be to yra dar vienas minusas - su procesoriumi suvestas garsas gali gerai skambėti konkrečiai vietai, tačiau visi kiti girdės kakafoniją. Tuo tarpu tesingai padaryta pasyvinė sistema gali puikiai skambėti vairuotojui ir neblogai keleiviui.

Žinoma, visų pirma dėl to, kad kiekvienas individas turi savo poreikius. Parodyk man nors vieną lempistą/hi-endščiką, kuris naudoja tembrobloką, ne tik kad DSP.... Filmams žiūrėti, gal tai ir sprendimas, nos man stereo per akis O šiaip, žinoma MP3 eroje DSP savo klientus turės.
Kas liečia lempas tai ten ir daug minusų yra, manau šiai dienai tranzistoriniai stiprintuvai kai kuriais aspektais netgi turi pranašumą, tuo labiau, kad kas naudoja lempinius stiprintuvus groja didžiąją dalį muzikos iš vinilo arba magnetinių juostų (aplamai ne pripažįsta jokio skaitmeninio signalo), kokybė įrašų dažniausiai būna prasta, nes seni įrašai, bet čia skonio reikalas jei žmonėms patinka traškesiai ir visokie pašaliniai garsai. Namų sąlygomis taip nereikalingas joks dsp, bet automobilyje mano nuomonė kitokia. Su pasyve sistema man teko tik vieną automobilį išgirsti kur buvo tikrai neblogai sutvarkyta scena, bet tas žmogus dabar tik skaityti forumą gali o kiek klausiausi su dsp sistemų tai galiu pasakyti, kad nemokat išnaudoti dsp todėl ir gaunasi galutinis rezultatas tragiškas. Žinoma yra Lietuvoje keletas su suderinta tiek pasyve sistema tiek aktyve, bet tai vienetai.