Jūs niekaip nesuprantat vieno dalyko kurį aš jum bandau išreikšti. Aš gi nesakau, kad pasyvas negroja, o pracas yra dievas. Gi aiškiai sakiau ne kartą, kad tam tikru atveju, tam tikromis aplinkybėmis, galima privesti ir vieną ir kitą groti aukščiausiame lygyje. Tu nori pasakyt, kad tokių žmonių kurie jau 20 metų visko atklausę, turi neribotas galimybes ir pasirinkimą sistemos komplektacijoje nesirinktu pasyvo jei jis groja betkokiu atveju geriau nei procas ? Krūvos projektų pasaulyje, šimtai varžybų, žmonės kurie daigtų daugiau bandę nei visi lietuvių instaliariai, su projektais vertais labaratorijų lipdukų renkasi procą nors žino, kad pasyvas geriau ? Aš šneku apie realiai girdimus skirtumus o ne vieną sakinį "trumpesnis garso kelias"
Paimkim tarkim kokių 2x 300k biudžetą neįskaitant mašinos, ir neribotas galimybes tik viena sistema procesorinė kita pasyvi. Nori pasakyt neprivesi abiejų iki aukščiausio lygio ? Nors jos gros ir skirtingai, kaip kiekviena individuali sistema.
Gi paprastas dalykas, paimk 10 skirtingų pasyvų, kiekviename su viena skirtinga sudedamaja dalimi F1, cd700, 7909 ar stiprintuvais ar akustika, gi visi gros skirtingai.
Taspats su procu, paimk ODR viena modelį, kitą, Xes, Z50, skirtingos situacijos, visi gros skirtingai.
Bet ne vistiek imama ir teigiama, kad procas negyvas, netikras ir panašiai. Iš kur toks nusistatymas būtent pas jus, jei pasaulis rodo kitaip? Ar tiesiog nesat girdėja ar, tuo labiau patys privedę proco iki to lygio kai groja?
Aš gi lygiai taip pat galiu pasakyti, kad sistemu ir su F1 girdėjau kurios negrojo, tai dabar turiu teise sakyti, kad pasyvas negroja ? Nors tikrai esu girdėjas pasyva kurį mylėčiau iki negyvumo, galečiau net nupirkt, nes kaiptik parduodama dabar.
Lygiai taip pat ir procesorinių sistemų girdejau kurios negroja.. Tapati galiu ir apie savo pasakyti, nes ją dar reikia davedinet ir davedinėt.
Bookmarks