+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 35

Tema: Dar kartą bandpass vs fazikas vs uždara dėžė

Hybrid View

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata Inproof rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dar turėjau reikalavimą, kad būtų vien tik 45 laipsnių kampai.
    Mirusiam žvakė nepadės, geriausi portai yra apvalūs ir tiesūs, visi šitie stačiakampiai tik iš skūpumo. O jeigu kalbam apie ~80 cm ilgio portą, tai apskritai yra nonsensas, nes labai didelis srauto greitis bus fazike. Niekada taip nedariau

P.s. keli idomesni dizainai.
    Čia irgi 10min blynus valgant ?
    O kuom čia sudėtingas pats skaičiavimas? Paprasčiausiai ruporas mano supratimu automobilyje netinkamas varijantas, nedariau ir greičiausiai nedarysiu. Neturiu naudotinos skaičiavimo metodikos, nebent excel'yje gal atrasčiau nuo senų laikų.
    Netinkamumą motyvuočiau per daug sudėtingu montavimu pačiame automobilyje, per sunkiu garsiakalbio demontavimu iš dėžės, ši procedūra labai tikėtina. Bose naudoja gamykliškai, plastmasinius hornus
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Blokuotas Inproof can only hope to improve Inproof can only hope to improve
    Registracijos data
    Jan 2011
    Amžius
    34
    Žinučių
    961

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Mirusiam žvakė nepadės, geriausi portai yra apvalūs ir tiesūs, visi šitie stačiakampiai tik iš skūpumo. O jeigu kalbam apie ~80 cm ilgio portą, tai apskritai yra nonsensas, nes labai didelis srauto greitis bus fazike. Niekada taip nedariau
    Ne taip supratai, 45 laipsniu kampų aš prašiau dėl to, kad neturiu galimybės kitokių pagamint, kad tokie kampai yra blogis tai čia ir taip aišku

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Ne taip supratai, 45 laipsniu kampų aš prašiau dėl to, kad neturiu galimybės kitokių pagamint, kad tokie kampai yra blogis tai čia ir taip aišku
    Gal ir kažko nesupratau, tačiau galiu trumpai pasakyti - pešiniuose apskritai viskas yra ok, geriau nieko nepadarysi. Skaičiuotė, kaip bebūtų keista, taip pat teisinga, sąžiningai sakau, pvz aš tikrai nieko geriau nebūčiau suskaičiavęs. Mano priėjimas gal šiek tiek kitas, bet čia jau detalės ir strategija.

P.S. Visos mano lazdavonės yra off, net jeigu ir jaučiasi kažkas. Pas mane net vidurinės baigimo charakteristikoje buvo juodu ant balto parašyta „kalboje dažnai jaučiama ironija“, taigi čia vaikystės įdos
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės