Vilmantai papiešk tu jam pm geriau ir viskas bus aiškiau žmogui.
Peris nu jei aš pats tūrėčiau tiek pinigų tai eičiau visiškai kitu keliu![]()
Vilmantai papiešk tu jam pm geriau ir viskas bus aiškiau žmogui.
Peris nu jei aš pats tūrėčiau tiek pinigų tai eičiau visiškai kitu keliu![]()
Matai aš keliaučiau kitu keliu link geresnio garso. Pirmiausia keisčiau grotuvą toliau reiktu apsispresti ar aktyvi sistema bus ar ne, nuo to priklausytu grotuvas ir tolimesnis sistemos planavimas. Tavuoju atveju jei nekeičiant grotuvo ieškočiau rimtesnio keturkanalio stiprintuvo su geru filtravimu. Taip bandyčiau sukaupti dvijuoste sistemą iš buitinių kolonėlių garsiakalbių arba pirkčiau dvijuostes buitines kolonėles ir naudočiau jų filtrus. Taip liktu du laisvi kanalai bosiukui. Aišku be duru išklojimo bitumu ir žiedų gamybos čia niekaip neišsiversi. Tryliktukai iš savęs silpniau gros žemesnius dažnius todėl juos reik instaliuot kuo rimčiau, kad normaliai kompensuoti žemadažnį. Bet aišku ieškočiausi naudotų daigtų, nes taip išloščiau daugiau kokybės. Čia aišku keliaujant mano keliu. Tikrai neblogą rezultatą galima susirinkti ir naujais daigtais t.y. komponentai, stiprintuvas ir bosiukas apie kurį aš užsiminiau ankščiau, bet jis toks bus labiau normaliam klausytojui su mažesniais poreikiais, nes aš tai jau esu šiektiek išlepes garso link.
Tavo atveju sakau, rinkčiausi varijantą kurį jau minėjau.
Bookmarks