Vieta: Vilnius.
Reklama - domina,
Pigesnios kainos per skelbimus ar PM - irgi domina
O gamintojų daug, ir man nesusidūrus su šia rinka tai jie visi vienodi.. O norėčiau tokio kaina/kokybė varianto
Kad nebūtų reklamos tai, pasakysiu taip, geriausiai visus metalinius elemntus apklijuoti bitumu su folga, kur yra didelis triūkšmo šaltinis (ratų arkos, transmisinis tunelis, ir t.t.) tada at viršaus dėti-klijuoti storą porėtą medžiagą kaip paralonas, vata. Gamintojų yra ne vienas manau googlas tau padės susirasti kagal tavo gyvenamą vieta reikiamų prekių.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Vieta: Vilnius.
Reklama - domina,
Pigesnios kainos per skelbimus ar PM - irgi domina
O gamintojų daug, ir man nesusidūrus su šia rinka tai jie visi vienodi.. O norėčiau tokio kaina/kokybė varianto
Sveiki, gal kas galit rekomenduoti žmogų, kuris galėtų padaryti garso-vibro izoliaciją automobiliui?
neseniai pasidariau durų garso izoliacija ir labai susinervinau kai po jos staiga aparaturą tarsi išsiderino skambesys tapo siaubingas itin žemesniuose dažniuose kuris įtakoja ir kitus dažnius. tris mėn derinau garsą važinėdamas buvau jau lyg jau patenkintas, trūko tik vibro izol... ir še tau.. teks vėl žaisti...tokie tai pastebejimai..
Taip, issiderino nes dingo rezonansai, suisderinus per nauja turetu skambeti dar geriau, as buvau nustebintas ,kai mano aukstadazniai pradejo groti geriau, kai pasikeiciau suba, t.y. isidejau kurkas gersni sq bosa
prikelsiu tema, kad nekurt naujos, gal kas vilniuje turite minciu pas ka isigyti pigiau vibro izoliacijos?tuo paciu "pustos" gumos/garso izoliacijos? pradziai klyjuosis volvo S80 visos 4 durys.. tai manau priekiui ~1.5kv/m , galui ~1kv m
Bookmarks