+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 66

Tema: Garso ir vibro izoliacija

Hybrid View

Naujokas peckurys is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2008
    Žinučių
    83

Pagal nutylėjimą

Tai apie dinaminį diapazoną aš jau pasiskaičiau. Bet kaip jis išmatuojamas mašinoje aš nesuprantu ir tas straipsnis nepadėjo.

Pasidarė man įdomu ir išmatavau savo mašinoje triukšmo lygį važiuojant 120km/h. Nežinau kiek galima tikėt telefonu matuotais decibelais, bet rezultatas buvo 70dB. Bent jau nepatektų į top 10 triukšmingiasių. Tai kaip čia yra tada jeigu limuzine su 60 dB triukšmo lygiu važiuojant jau galima klausytis muzikos kaip buvo rašyta, tai pas mane su triukšmu 70 dB važiuojant dar galima klausytis ar ne?

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

Citata peckurys rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai apie dinaminį diapazoną aš jau pasiskaičiau. Bet kaip jis išmatuojamas mašinoje aš nesuprantu ir tas straipsnis nepadėjo.

Pasidarė man įdomu ir išmatavau savo mašinoje triukšmo lygį važiuojant 120km/h. Nežinau kiek galima tikėt telefonu matuotais decibelais, bet rezultatas buvo 70dB. Bent jau nepatektų į top 10 triukšmingiasių. Tai kaip čia yra tada jeigu limuzine su 60 dB triukšmo lygiu važiuojant jau galima klausytis muzikos kaip buvo rašyta, tai pas mane su triukšmu 70 dB važiuojant dar galima klausytis ar ne?
    triukšmas tai netik jo garsumas dB, bet ir dar priklauso nuo to kokio dažnio jis yra.
    Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    62
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Citata muzotonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    triukšmas tai netik jo garsumas dB, bet ir dar priklauso nuo to kokio dažnio jis yra.
    Tai čia jau sekantis etapas. Pirmiausiai žmogui reikia išsiaiškinti pirmą žingsnį. (Norėta pasakyti, kad kuo žemesnis dažnis tuo triukšmų lygis didesnis) Čia jau automobilio specifika.

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras S rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tai čia jau sekantis etapas. Pirmiausiai žmogui reikia išsiaiškinti pirmą žingsnį. (Norėta pasakyti, kad kuo žemesnis dažnis tuo triukšmų lygis didesnis) Čia jau automobilio specifika.
    nevisai ta norėjau pasakyti, bet tai yra jau automobilinio triukšmo analizė. Aš turėjau omenyje, kad tolygus triukšmas visame diapazone yra geriau negu, didelis viename ar keliuose.
    Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės