Bet kaip as suprantu jus esat profesionalus instaliuotojai kurie iki smulkmenu siekiat padaryti kuo kokybiskesne audio sistema automobiliuose (klientu nezinau bet savo tai jau tikrai). Tai kaip derinasi SPL su kokybe? Pradzioje gal ir suderint eitu (jei kas labai noretu - as tai tikrai to nedaryciau), taciau siekiant ausktumu - niekiap. Nepaslaptis, kad gerai SPL varzyboms paruostas automobilis, tai automobilis-tankas su tona medienos. Tokia sistema skirta ne klausytoja dziuginti muzikos garsu, bet ijungus "ta daikta" ismatuoti auto viduje SPL. Tai faktiskai ta visa "sistema" isgirsta tik SPL matavimo iranga. Tuo tarpu siekiant kokybes o ne slegio einama visai kitu keliu..."Audrūnas Venskaitis" rašė čia:
Kita vertus, kiek man teko siuose fotumuose girdeti "...tiems pacukams svarbu kad tik kaltu...". "... man nereikia garsiai, man reikia kokybiskai..." ir t.t. Tai kas cia per fokusai? Dviveidziu esama ar kaip?
Labai negraziai kalbu, ypac budamas naujokas cia, bet kazkaip sis pranesimas mane sukrete. Siandien tik atradau as sita foruma, uzsiregistravau ir prisipazinsiu skaiciau cia viska gal 3-4 val. Ir tiesa sakant labai patiko, kol neuzklydau sios diskusijos...
Tai negi jau nera geresnio subo klausyti MUZIKA, nei sis B52 subas skirtas SPL? :roll:

Reply With Quote
Bookmarks