Aš netaikau neį į tuos 3% neį juolabiau į tuos 0,5 % nes neį lėšos neį mano žinios to niekaip neleidžia. Kad ir turėtum savo E39 vistiek be liepos nieko paklausyti negaliu. Dar bandysiu ieškoti čia vietinių instaleriu gal jie turės ką paklausyti.
Reikia turėti ką lyginti..
galiu apibūdinti savo sistemą: Pioneer 77 ~250Lt; stiprintuvas 6 kanalų su perdarytais filtrais skirtas biampingui ~500Lt; visatov midai 150Lt pora; Aukštadažniai nenauji ~100-150 Lt pora; Storai išklijuotos durys bitumu ~200Lt. Laidai kiek kainavo nepamenu. Trumpai apie grojimą: pakankamai švelniai, pakankamai detaliai, protingai klausant niekas nebarška, atkuriama daug maž visa dažnių juosta. Mano poreikius šiai dienai tenkina. Ir net subo nereikia, nors yra du laisvi nenaudojami kanalai. Ir aš save priskiriu kažkur per vidurį tarp tų 99% ir to 1%. O tu dabar, nežinau ką mėgstu, bet noriu kad būtų skanu ir daug. Ir lygiuojies į tą 1%. Kol nežinai ko nori konkrečiai, nedaryk.
Esant poreikiui - vienu metu galiu dvi gan skirtingai skambančias auto pateikti perklausai. Abi padoriai įgarsintos.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Pirmas dalykas aš netaikau į joky vieną procentą. Nesupratau kur tą sugebat isskaityti? Antrą aš tikrai neprašau jusu leidimo statytis multimedija. Man vaizdas gražus multimedijos ir ji man tinka praktiškumo atžvilgiu. Nesu gyvenime naudojas navigacijos vaikščiodamas ar dviračių važinėdamas. Taigi užmirštam šią diskusija dėl multimediju.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
sveiki dar karta ka manot apie Focal 165v30?
Polyglasai neblogi, netgi gerai
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
tai tada nx šitas forumas reikalingas? Jai tau Ekspertas nepatinka ko aš klausiu ar domiuosi tai papraščiausei nerašyk ir neskaityk jokių problemu nebus...
tuomet sorry, ne šis forumas tau skirtas...
tai man apsimoka dar čia jusu ko klausti ar čia visi užsišike busit dėl multimedijos?
ką tau žmonės turi parašyti? parašys kad geras daiktas, įsidėsi ir paskui keiksi kad negroja.. galų gale keiksi tuos "ekspertus", kad nieko nenusimano. tu suprask, kad negalima vertinti atskirų sistemos elemtų. reikia vertinti visumą. visa sistema groja silpniausios grandies lygyje. į savo sistemą prie multimedijos dėk nors ir utopijas, bus labai sėkmingai išmesti pinigai. čia tas pats kas klausti ką manote apie vw golf. išgirsi labai platų diapazoną nuomonių.
Gerai viskas aišku čia...
nesuprask tu klaidingai. šis forumas yra GERO garso. multimedija su tuo nieko bendro neturi. bet jeigu tu nori tai nieks taves neatkalbinės. dėk, džiaukis ir važinėk. kadangi aš pats turiu labai skaudžios patirties su multimedija tai bandau kažkam pagelbėti. po poros metų suprasi, kad padarei didžiausią klaidą. bet net ir mažam vaikui reikia leisti kartą nudegti pirštus, kad daugiau nelystų prie ugnies. kitaip nespėsi gaudyt jo.
nu bet reikia suprasti taip: jai deduosi multimedija tai kitos sistemos gali būti pačios pigiausios ir gaidiškiausios? nu gerai pabandysiu multimedija nepatiks išmesiu o tai ka daryt su likusia sistema? Jau galva plyšta...
Aš suprantu taip, jai deduosi multimedija tada reikia leisti pinigus jos lygio sistemai, paskui pagal jus suprasiu kad multimedija yra Š.... viska turėsiu mesti laukan ir pradėti viska iš pradžių? tai gal butu galima komponentus susidėti normalius, stiprintuvus ir tik paskui keisti galvas juk tai turbut pigiau atsieitų? Ne?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Sveiki gyvi. Ar atsirastu žmogus kuris galėtų suprojektuoti dėžę subui?
Siūsk duomenis, savaitgalį bandysiu rasti laiko.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Gtx pro eleminator III ×2. dekui is anksto.
Qts; Vas; Fs; Re; Le; Xmax; Z; Qms; Qes; SPL; Pe; B.L; diametras; Sd;
prie to pačio surask ir visus šituos duomenis, kitaip tau nieko nepaskaiciuos, žmogus nori padet o tu net šiknos nepajudini...
Nieko apsoliuciai internete nerandu apie juos. Ryt I parduotuve uzsuksiu gal ten gausiu duomenis.
Diametras 12" neatkreipiau demesio kad neparasiau jo. Sorry.
Bookmarks