Tu ne pasiūlymų lauki, o pritarimo, kad reikia statyti multimediją. Ok, pritariu, nes tau gero garso nereikia, tu net nesuvoki kas tai yra, tai net nereikia daryti kažką geriau. Imk bet kokią multimediją, kuri tau patinka/graži ir statyk, bus gerai. Jeigu pasiseks, tai po kažkurio laiko pamatysi kad suklydai ir tada nusuksi į teisingą kelią pats. Jeig pasiseks dar labiau, tai liksi patenkintas savo pasirinkimu visam likusiam gyvenimui ir tokiu būdu liksi tarp tų 99%, kuriems pofik garso kokybė, svarbu tik kiek triukšmo ir kuo daugiau mygtukų. Gerai girdėti gali bet kas, bet tik maža dalis turi pakankamai išprusimo, kad klausyti... Šiaip esu susidūręs, kai klientas pasako atvirai - man reikia kad būtų krūta ir sudarytų įspūdį, girdėtųsi iš toli. Gerbiu tokį atvirumą, nes tai pagerina rezultatą.
Kas link tavo argumento, kad mutimedijos reikia dėl navigacijos, užkniso laidai, tai čia vaikiškas argumentas. Būk vyras, sakyk tiesiai - man reikia pasipontavoti, prieš mergas/kolegas, bei pasirodyti kietam. (iš patirties galiu pasakyti, kad čia ne tas kietumas, kurio reikia mergom). Bet kokią suknistą navigaciją gali pasijungti taip, kad ji tik aliktų savo funkciją ir nesimakaluotų jokie laidai. O tai, kad tą navigaciją galima prireikus išsiimti iš auto ir neštis rankoje, yra tik papildomas bonusas, kuris kitą kartą gali būti išsigelbėjimas. Visi kombainai gal ir patogūs tuo, kad viskas krūvoje, tačiau kokybė nukenčia neišvengiamai. Kombainai jau gamybos procese orentuojama į tuos 99% nemokančių/nenorinčių klausyti.
Procai - tu net nesuvoki kas tai yra, tačiau tas žods skamba magiškai (krūta). Tik susimastyk, kodėl visi, kurie praeina visą tobulėjimo kelią tuos procus ne tik keikia, bet ir išjungia visam laikui, net jeigu sistemoje tie procai jau būna, ir suderinti juos jau moka.
Taip kad pradėk savo tobulėjimo kelią, montuokis multimediją, navigaciją , procesorius ir pirmyn. Tik mintyje turėk tai, ką tau čia publika surašė, ir galiausiai turėk ateityje drąsos pripažinti, kas marketingistas, o kas marketingo auka, arba tai, kad tau iš esmės ne garso kokybė yra svarbi. O į auką galiu parodyti pirštu jau dabar![]()
Bookmarks